Vica Blochina, CU SFÂRCUL LA VEDERE, pe internet! Uite ce IMAGINI DEOCHEATE A FĂCUT PUBLICE | FOTO ÎN ARTICOL

Vica Blochina este o femeie lipsită de inhibiţii şi dovedeşte acest lucru, din când în când, tuturor celor îi viziteată profilul de pe Facebook.

Fosta amantă a lui Piţurcă nu ezită să îşi arate atuurile fizice în fotografii şi, câteodată, mai face şi „gafe” menite să lase la vedere amănunte picante. De curând, Vica şi-a făcut o serie de fotografii destul de deocheate, într-o cameră de hotel luxoasă. Focoasa blondă s-a pozat în lenjerie, întinsă pe pat, lăsându-şi la vedere unul dintre sfârcuri. Mai mult, ea şi-a scos sutienul, l-a aşezat pe pernă şi a fotografiat patul astfel „accesorizat” pentru a stimula imginaţia fanilor de pe Facebook, care şi-au închipuit că Vica urma să aibă parte de o noapte „fierbinte”. Mai ales, că trandafirii roşii şi şampania completau perfect decorul.

Dacă în urmă cu o săptămână se ruga în Israel, la Zidul Plângerii, alături de Bianca Drăguşanu, weekendul care tocmai s-a încheiat Vica a sărbătorit Ziua Femeii la Atena. Şi nu singură, ci cu un bărbat misterios. „Va fi un weekend romantic, alături de o persoană specială. Am ales Atena şi sigur ne vom distra bine”, le spunea Vica reporterilor ziarului Libertatea cu o zi înainte de plecarea în Grecia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *