Focoasa brunetă, considerată una dintre cele mai sexy vedete din showbiz-ul românesc, a făcut o mărturisire neaşteptată în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D. Ea a dezvăluit că a luat mult în greutate.

Nicoleta Luciu nu trece prin cele mai bune momente din viaţa ei. Se confruntă, de ceva vreme, cu accneea şi, colac peste pupăză, a luat şi în greutate.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pe care l-a acordat pentru o emisiune de la Kanal D, că s-a îngrăşat nici mai mult nici mai puţin de 12 kilograme.

„Am luat în greutate 12 kilograme din cauza nervilor provocaţi de aceste coşuri (n.r. acneea cu care se confruntă de ceva vreme). M-am apucat de mâncat pâine. Ronţăiam că mă relaxa. M-am îngrăşat din cauza stresului şi a nervilor… Din cauza problemelor nu am mai ieşit din casă”, a dezvăluit Nicoleta Luciu. Ea a mărturisit că a dat iama şi prin ceea ce rămânea în farfuriile copiilor săi.

Întinsă pe un pat de la un salon unde făcea un tratament contra bubelor, bruneta a fost rugată să se ridice în picioare pentru a-şi arăta silueta, însă a refuzat.  A comentat doar atât: „Am nişte braţe…”.

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *