Vica Blochina a intrat cu mașina în alt participant la trafic! Ce tupeu a avut omul!

Vica Blochina a fost amenințată cu poliția și împiedicată să părăsească locul accidentului auto în care a fost implicată de șoferul păgubit, care a încercat să obțină bani de la ea. Întregul incident s-a soldat cu venirea Poliției și o scenă demnă de Cascadorii Râsului.

Joi seară, Lituanianca Vica Blochina a fost amenințată și agresată verbal de un alt participant la trafic pe care a avut nenorocul să-l lovească după ce acesta a frânat brusc. Conform legii blonda e vinovată pentru producerea accidentului, așa că, potrivit declarațiilor ei, victima a încercat să tragă foloase din această situație… ”Șoferința din cealaltă mașină și pasagerul, un domn, au devenit destul de agresivi verbal. Au încercat să obțină bani de la mine strigându-mi că încasez destul la emisiunile la care merg, în condițiile în care el le-am comunicat că reparația se va face în baza asigurarăă pe care o plătesc. Nu a fost chip să mă înțeleg cu ei prea ușor”, ne-a povestit Vica.

Și, pentru că, spune ea, aceștia i-au blocat mașina împiedicând-o să plece și amenințând-o, lituanianca a sunat la poliție. ”Am întrebat ce se face în astfel de cazuri, dacă e OK să merg a doua zi să declar accidentul pentru că era deja târziu și mi s-a confirmat. Le-am spus că sunt sechestrată și mi s-a comunicat că asta este deja o faptă penală”, a mai spus ea. În momentul în care și-a înștiințat ”agresorii” cum stau lucrurile domnul ar fi avut o reacție nedemnă pentru un domn… ”Mi-a arătat fundul”, se plânge Vica. Întreaga situație nu a fost dezamorsată decât în momentul în care în zonă a ajuns un echipaj de Poliție.

SURSA:libertatea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *