Victor Slav a dat în clocot! Anda Adam şi-a dus noul iubit în casa lui

Povestea de amor dintre Anda Adam şi antrenorul de fitness Andrei Sorin devine mai serioasă pe zi ce trece. Apropiaţii susţin că cei doi s-au mutat deja împreună în apartamentul în care locuieşte artista, casă trecută pe numele fostului ei iubit.

  • Anda Adam
  • Fostul Victor Slav
  • Actualul. Anda Adam şi Andrei s-au logodit după doar o lună de relaţie

La despărţire, Anda Adam şi Victor Slav au avut multe de împărţit. Convinşi că viitorul lor este împreună, cei doi au investit într- un apartament, luat cu credit imobiliar, şi mai multe bunuri.

Pentru că Anda nu avea carte de muncă la vremea aceea, aşa cum cerea banca, creditul a fost făcut pe numele lui Slav.

Pe 20 de ani s-a îndatorat fostul “băiat de la Meteo” la bancă. În momentul în care relaţia lor a ajuns la sfârşit, cântăreaţa a rămas cu casa, iar fostul ei iubit, cu creditul pe numele lui.

Degeaba a rugat- o să-l achite pentru a-şi putea încheia socotelile, că Anda a refuzat. Şi, uite aşa, în timp ce el nu a reuşit nici până în ziua de azi să aibă o casă a lui, ea locuieşte într- un apartament care, în acte, îi aparţine lui Victor.

Pare că îi face în ciudă

Şi, de parcă supărarea fostului “băiat de la Meteo” nu ar fi şi aşa destul de mare, el aflându- se în imposibilitatea de a contracta un credit pentru nevoile lui personale, fosta iubită îi face parcă în ciudă.

Recent, după ce şi-a asumat public relaţia cu Andrei, mult mai potenta financiar Anda l-a invitat să locuiască împreună în casa ei, spre disperarea fostului iubit, care ar vrea, mai degrabă, să o vadă plecată de acolo şi casa scoasă la vânzare cu preluare de credit.

Programul «Prima Casă»

Asociat cu un prieten care, probabil, şi-a pus numele la bătaie într-un contract de creditare cu banca în locul lui Slav, fostul prezentator de la Meteo s-a apucat de construcţia a patru case, în Corbeanca.

Cei doi intenţionează să le vândă şi apoi să ridice altele. Sătul să-şi tot mute bagajele pe la prieteni sau de la o iubită la alta, Victor are în plan, se pare, să păstreze o vilă şi pentru el. Astfel, ar deveni şi el proprietar, la 34 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *