Decizie de ultimă oră! Ce sacrificiu face Connect – R de dragul Mishei! Asta da dovadă de iubire!

S-a căsătorit, a devenit tată, iar priorirăţile lui Connect – R s-au schimbat! Deşi are concerte pe bandă rulantă şi primeşte în continuare solicitări pentru noaptea de Revelion, artistul a luat o decizie incredibilă!

Noaptea de Revelion este o mană cereasă pentru artişti, mai ales că onorariile lor explodează şi toată lumea se îngrămădeşte să îi aibă aproape. E conştient şi Connect – R de acest aspect, însă pentru el e mult mai importantă familia decât câştigurile colosale, pe care le-ar obţine în câteva ore. „De Revelion, soţia mea va sta acasă cu fetiţa noatră. Anul acesta, mi-am luat mai puţine concerte, 4, şi toate în Bucureşti ca să ajung repede acasă. Crăciunul îl vom petrece în familie, mai ales că vom inagura casa”, a declarat, pentru spynews.ro, Connect – R.

 

 

În paralel cu concertele şi emisiunile TV la care participă, artistul se preocupă îndeaproape de cariera Mishei. Frumoasa blondă s-a retras de pe scenă în ultimele luni de sarcină, iar acum, că micuţa va împlini un an în ianuarie, Misha se pregăteşte intens să revină în lumina reflectoarelor. Vedeta a filmat un clip la piesa „Te strig”, un featuring cu DJ Sava şi Connect, soţul ei punându-şi amprenta asupra muzicii şi versurilor. Misha şi DJ Sava vor avea un nou concept de show, piesele vor fi reinterpretate într-o formă uşor clasică. „Misha este într-o formă extraordinară, a ţinut regim, a fost la sală, a avut grijă de imaginea ei”, a adăugat Connect – R.

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *