Vom avea încă un ministru: al Sexului!

Iașul la putere, adică potent!

O nouă victorie pentru politica ieșeană, doamnelor, domnișoarelor și domnilor, dragi telespectatori și stimați alegători! Cu un ministru al Transporturilor și cu unul al Economiei cu mandate de parlamentar de Iași, cu un ministru de Interne și unul al Energiei originari de prin părțile noastre, iată că suntem pe cale să punem mâna, prin reprezentanții noștri, pe un nou portofoliu în Cabinetul Ponta. Surse din cadrul Palatului Victoriei susțin că, la următoarea remaniere, în cadrul Executivului va fi înființat un nou minister – al Sexualității Naționale (denumirea e provizorie) – care să gestioneze sexualitatea tot mai clocotitoare a poporului, vizibilă atât în mass-media, în tot mai frecventele fornicații sociale, cât și în cele mai multe mesaje primite pe adresa Executivului.

Vom avea încă un ministru: al Sexului!Vizat pentru ocuparea acestui important post este un ieșean de-al nostru – să zicem –, în persoana infatigabilului, omniscientului și, iată, potentului doctor-deputat OTV-ist de Bârlad, Tudor Ciuhodaru, cel care insistă să își demonstreze, mai nou, și cunoștințele de management al activităților umede ale poporului român. Într-o postare pe blogul personal intitulată sugestiv „Sexualitate la romani: pudibonderie versus educatie”, micul, dar vioiul organ parlamentar cere adoptarea de urgență a unei legi a educației pentru sănătate, ca „o urgenta grad zero indiferent de majoritatea parlamentara sau coloratura politica”.

Ca un adevărat Spiru Haret al practicilor procreatoare, acesta citează, ca de obicei, diverse statistici despre obiceiurile erogene din spațiul carpato-danubiano-pontic, trăgând un penetrant semnal de alarmă cu privire la faptul că: „Romania este in primele 10 locuri din Europa la incidenta infectiilor cu transmitere sexuala dar informatiile privind dimensiunea reala a problemei este probabil subevaluata intrucat depinde de modalitatile de supraveghere epidemiologica, modul de raportare si implicit de finantare”.

Trecem peste ororile gramaticale din intervenția șturlubaticului deputat (intervenție din care, evident, am citat ca atare), deși nu ne putem reprima dezamăgirea că, la un expert național al sexului, ne-am fi așteptat la mai multă dibăcie în folosirea limbii… Dincolo de asta, ne este imposibil să înțelegem cum și-a dobândit minionul urgentist competențele sexuale pe care, iată, și le exhibă cu atâta lipsă de pudoare. Sigur, știm că e un voyeur înveterat, o parte consistentă a notorietății sale fiind dobândită în urma nenumăratelor clipuri „snuff” realizate împreună cu pacienții săi…

Despre alte activități umede, nu știm ce să zicem… N-am vrea să fim tendențioși, dar, la cum arată, nu prea pare un „zeu al sexului” în măsură să ne lumineze și pe noi în ceea ce privește tainele activităților de cearceaf. Ba chiar – să ne fie cu iertare dacă devenim scabroși – singurul lucru pe care pare să îl aibă în legătură cu sexul este… aspectul. N-am zis-o noi! Dar nu degeaba colegii parlamentari îl poreclesc „doctor libelulă”: jumătate om, jumătate…

Sex Machine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *