Vreau şi eu o prietenă, dar nu găsesc!

De ce, oare?

Se ştie că datoria bărbatului este să încerce, iar a femeii, să decidă. Însă, de cele mai multe ori, replicile masculilor sunt hilare şi nu prezintă interes. Cel puţin pentru noi, fetele frumoase.

Din păcate, în România avem neşansa să avem de-a face mai la tot pasul de… bădărani. Lucru confirmat, de altfel, cu tărie şi de Andreea Calancea, o înţeleaptă adolescentă de 17 ani de la Colegiul Naţional, din Iaşi.

,, Replicile bărbaţilor din ziua de azi sunt penibile şi duse uneori la extrem. Totul ţine ca de un joc prostesc între adolescenţi, iar femeile nu urmăresc neapărat aşa ceva”, ne spune tânăra.

Este amuzant şi totodată penibil, să-i vezi pe băieţi cum se documentează pe internet în legătură cu ce se mai poartă în materie de agăţat pentru ca replica să nu pară un clişeu jalnic regizat. În plus, mai crede Andreea, dacă tot este sezon estival iar fetele se îmbracă cât se poate de sumar, tocmai pentru a atrage atenţia, nu ar trebui să fie atât de ofuscate de metodele primitive de agăţat ale masculilor.

,, Nu este interzis nimănui să admire o femeie frumoasă şi atrăgătoare, însă stilul bădăran de abordat pe străzi este dezgustător. Fluieratul, claxonatul şi chiar pipăitul nu vor stârni niciodată sentimente de admiraţie”, afirmă ea.

Andreea spune că este că şi ea este o „victimă” a aşa-zişilor ,,bărbaţi bine”, însă indiferenţa este cea mai bună armă pentru a evita conflictele.

,,Trebuie să recunosc că sunt destul de inabordabilă, însă o femeie deşteaptă ştie că un băiat serios, decent şi civilizat nu ar agăţa aşa niciodată o fată, aşa că, ce folos băieţi?“

E suficient un zâmbet natural, o privire caldă şi o conversaţie plăcută pentru a stârni interesul unei femei, mai spune Andrea. Replicile idioate de agăţat nu au nici un efect.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *