Vremuri grele pentru pășcăneanca din „Numai iubirea”. Dați un leu (sau o cămilă) pentru Corina Dănilă!

Probleme mari, stimați telespectatori și dragi consumatori de telenovele, pentru cea mai cunoscută pășcăneancă din show-biz-ul mioritic, Corina Dănilă. Zice presa de chiloți serioasă (sau, dacă vreți, presa de chiloți serioși) cum că diva șatenă care smulgea lacrimile gospodinelor cu poveștile din „Numai iubirea” ar avea, de ceva vreme, probleme mult mai stringente decât cele de natură erotică și emoțională. Da, la problemele financiare ne referim, care, iată, nu ocolesc nici idolii casnicelor și pensionarelor din sensibila noastră țărișoară.Corina Danila Norris Mageanu

Uitată de ceva vreme de producătorii de seriale umede, părăsită de logodnicul ei (un anume Norris Măgeanu; pe bune, chiar așa îl cheamă pe cetățean!) cu tot cu un fruct al iubirii întrupat într-o fetiță pe nume Rianna (da, și acest nume e autentic!) și la un pas de a-și pierde slujba călduță de la TVR, Corina Dănilă se luptă, mai nou, să-și păstreze casa. E vorba de o viloanță în toată regula (etaj şi mansardă, patru camere, două băi, două balcoane şi dependinţe) pentru a cărei construcție pășcăneanca a avut proasta inspirație – ca atâția alți români nefericiți în perioada de boom imobiliar – de a-și face un ditai creditul în blestemații de franci elvețieni.

Și nu e vorba de mărunțiș, ci de 460 de mii de franci pe care, după separarea de Norris, Corina pare-se că nu prea a mai avut de unde să-i scoată. Corina_DanilaCa atare, zbirii de la OTP Bank, că despre ei e vorba, au cerut executarea silită a fostei vedete, astfel încât căsoiul a fost scos la vânzare.

Cum la primele licitații nu s-au găsit cumpărători și nici bancherii n-au vrut să lase prea mult la preț, viloiul a rămas deocamdată la Corina, mai ales că acesta a reușit să-i înduplece pe judecători înfățișându-se drept un „caz social grav”. Mai nou, dezmeticită din șocul inițial, a decis să contraatace cu o contestație la decizia de executare, următoarea înfățișare urmând să aibă loc la Judecătoria Buftea pe 19 noiembrie.

Acuma, înțelegem că pășcăneanca noastră are ceva speranțe ca, din această toamnă, să lanseze o nouă producție televizată cu care, pe de o parte, să rupă gura târgului telespectator și, de cealaltă, să mai închidă gura bancherilor.

Dacă nu va fi să fie, atunci noi, bârfitorii de serviciu, propunem să strângem mână de la mână și să o ajutăm. Cum ar fi, de pildă, dacă, în loc să le plătim orbește, i-am dona Corinei taxele TV, că și așa nu prea avem ce vedea la televiziunea publică?!

Dorina Cămilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *