Lecții de business de la Centrul de pelerinaj al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Ghid practic de îmbogățire sfințită

E simplu să te îmbogățești din turism la Iași. Tot ce trebuie să faci este să reușești să intri sub marea, sfânta și ocrotitoarea aripă a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei (MMB). Odată astfel blagoslovit, banii vor începe să curgă indiferent de ofertele propuse.

Unul dintre punctele forte ale agenției de turism a MMB este pelerinajul în Țara Sfântă. Biroul_de_pelerinaj_Sf_ParaschevaSute de pensionari, de tineri credincioși, de stâlpi ai comunității sau de oameni în putere porniți să meargă pe urmele Domnului apelează anual la pelerinajul sfințit al agenției Mitropoliei, „Sf. Parascheva” SRL. Ne-am gândi, nu-i așa, că prețurile aplicate aici sunt mai de Doamne-ajută. Sunt, într-adevăr, dar nu pentru cei care scot banul din buzunar, ci pentru cei în al căror buzunare intră acesta…

Scump, părinte, scump!

Așadar, cea mai nouă ofertă „last minute” a Centrului de pelerinaj este în Israel. Un astfel de pachet turistic ajunge să-i coste pe bunii creștini 790 de euro. Traseul pe care îl vor urma cei care vor merge pe mâna Mitropoliei în perioada 16 – 24 septembrie este Tel Aviv – Tiberias – Galilea – Egipt – Sinai – Ierusalim. pelerinajPlecarea se face cu avionul din București, iar pelerinii vor avea parte de șapte nopți de cazare cu demipensiune. Cu toate acestea, cei 790 de euro nu includ bacșișurile necesare, masa de prânz, plimbarea cu vaporul pe Marea Galileii, ieșirea de noapte la Sfânta Liturghie (care costă 10 euro!), asigurarea medicală sau transportul cu autocarul către aeroportul Otopeni.

Pe de altă parte, ofertele agențiilor de turism se apropie abia de jumătatea prețului practicat de sfinții agenți de la „Sf. Parascheva”. Un circuit în Israel costă în medie 360 de euro și poate fi achiziționat oricând în perioada septembrie – noiembrie. Acesta cuprinde cinci nopți de cazare cu demipensiune la hoteluri de trei stele, transportul cu avionul pe ruta București – Tel Aviv și cu un autocar modern, climatizat pe durata traseului, vizitele din program și un ghid din partea agenției, vorbitor de limba română și specializat în pelerinaje religioase.

Pele Rina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *