Vulgare sau lipsite de inhibiții?

Mihaela Rusu

Mihaela Rusu

Conform DEX, a fi vulgar este acelaşi lucru cu imoral, indecent, nerușinat, obscen. Așadar, la o primă vedere, femeile care au un astfel de vocabular, sunt vulgare. Și, totuşi, cum sunt văzute ele de cei din jur?

,,Unele femei se simt mai interesante dacă se afirmă printr-un limbaj mai…  colorat. De aceea, în grupul lor, cine are la activ mai multe expresii de acest gen, este cea mai tare. Pentru noi, cei din exterior, însă, nu par decât niște persoane josnice și proaste. Pe mine astfel de femei nu mă atrag. Ba chiar mai mult, atunci când le aud, caut să le evit pe cât se poate. De exemplu, mergi la o cafea, şi vezi la masa alăturată o tipă drăguță, îți place și începi să îi faci ochi dulci. Deschide gura, încerci să conversezi, iar apoi…surpriză! Îți vine să fugi pe unde apuci și să îți smulgi părul din cap”, ne mărturisește Tudor Ștefurac.

Nici fotomodelul Mihaela Rusu nu crede că limbajul obscen este de apreciat, mai ales atunci când vine din partea unei femei. În acest fel, cu siguranță își va pierde eleganța și feminitatea.

,,Majoritatea oamenilor judecă după aparențe, iar atunci când vezi pe cineva că folosește cuvinte dure, ce părere îți creezi? Că îi lipsește educația. Mie nu mi-ar face plăcere nici măcar să intru în contact cu o astfel de femeie. Aș evita-o. Și să fim sinceri, oricare dintre noi folosește mai mult sau mai puțin cuvinte vulgare, însă totul are limită”, ne declară Mihaela Rusu.

Şi, totuşi, viaţa nu ar fi prea searbădă fără aceste cuvinte şi comportamente ieşite din comun? Oricât de ipocriţi am fi.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *