Ziua şi schimbarea. După ce s-a vopstit roşcată, OANA ZĂVORANU s-a hotărât: „Vreau să îmi…”

Oana Zăvoranu este fără îndoială una dintre cele mai controversate apariţii de la noi. Vedeta face ce face şi reuşeşte mereu să atragă atenţia aşa cum nici o vedetă de la noi nu reuşeşte.

După ce a lăsat pe toată lumea cu gura căscată când a anunţat că intenţionează să se mărite şi să devină femeie la casa ei, Oana a apărut în platoul emisiunii „Un Show Păcătos” roşcată, Oana a dezvăluit că intenţionează să îşi facă o nouă operaţie la sâni.

„Vreau să-mi micşorez sânii. Eu, nativ, nu sunt o persoană înzestrată cu ţâţe mari. Alex spune că trebuie să fie cum mă simt eu bine. Înainte de toate, mie îmi place de mine. Vreau să-mi pun un 250 mm. Vreau să fie mult mai mici. Operaţia o fac înainte de nuntă. O fac pentru că pur şi simplu fac o schimbare. Mi-ar plăcea să-mi schimb culoarea pielii şi am înţeles că se poate face asta cu nişte injecţii în burtă„, a declarat Oana Zăvoranu.

Oana vrea să îşi opereze din nou sânii
Oana vrea să îşi opereze din nou sânii

În vârstă de 43 de ani, Oana Zăvoranu, pe numele adevărat Ioana Zăvoranu, e actriţă, cântăreaţă şi moderatoare de televiziune. Bruneta s-a recăsătorit de curând cu iubitul ei, Alex Ashraf, în faţa stării civile, la Primăria sectorului 1. Ea este la a doua căsnicie. Aceasta a fost măritată timp de 7 ani cu Pepe, de care a divorţat cu scandal.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *