Partenerul OANEI i-a povestit experienţa cu aceasta miliardarului „Niro“. Au făcut caterincă de Zăvoranca în parcare

Partenerul de afaceri al Oanei Zăvoranu şi cel prezentat de ea ca fiind administratorul fostei sale societăţi s-a întâlnit zilele trecute cu unul dintre controversaţii inculpaţi din dosarul Microsoft. Locul de întâlnire a fost unul cât se poate de atipic.

Ieri mai exact, Cezar Marin şi-a dat întâlnire cu Nicolae Dumitru, cunoscut drept „Niro“, în parcarea restaurantuluiFattoria din Capitală, iar acolo cei doi s-au pus serios pe taclale. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, i-a filmat pe cei doi, care au stat în respectiva parcare mai bine de 10 minute.

Cum e binecunoscut faptul că Cezar Marin şi Oana Zăvoranu erau extrem de apropiaţi, mai ales după ce mama acesteia s-a stins, se pare că legătura dintre ei s-a sfârşit după o ceartă monstru, iar gurile rele spun că la mijloc ar fi banii. Ca de obicei de altfel. Noi am aflat – pe surse, desigur, şi care ar fi fost motivul destrămării relaţiei care la început părea de super-prietenie: Cezar Marin a fost foarte bun la aritmetică, Oana simţindu-se uşor păcălită. În repetate rânduri.

Cezar Marin şi Dumitru „Niro“ au discutat aprins în parcarea unui restaurant. Acolo, avocatul a „dat din casă“ picanterii despre Zăvoranca
Cezar Marin şi Dumitru „Niro“ au discutat aprins în parcarea unui restaurant. Acolo, avocatul a „dat din casă“ picanterii despre Zăvoranca

Se pare că acesta a fost şi principalul subiect de discuţie al lui Cezar Marin şi Dumitru „Niro“: relaţia dintre el şi fiica Mărioarei. Câtă vreme Marin şi-a povestit experienţa cu aceasta, adăugând şi câteva povestioare picante, fostul tovarăş al lui Dorin Cocoş a ascultat totul cap coadă, s-a amuzat, a mustăcit, dându-i dreptate lui Marin din moment ce dădea din cap aprobator. Se pare că din toată „caterinca“ pe careCezar Marin a făcut-o pe seama Oanei, „Niro“ a aflat şi o informaţie valoroasă. Aceea că acesta ar fi încercat de trei ori, până în acest moment, să cumpere de la Oana Zăvoranu casa pe care aceasta o are în zona Dorobanţi, pe strada Andrei Mureşanu.
Cezar Marin ar fi încercat să o ajute pe fiica Mărioarei să îşi achiziţioneze o maşină de peste ocean, un Ford Mustang, însă ea nu ar fi ajuns niciodată să conducă acest autoturism, chit că l-a achitat.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *