ZODIA CARE ÎȚI VA MARCA VIAȚA ÎN 2016

Anul 2016 va fi unul plin de schimbări în cazul fiecărei zodii în parte. Însă toate aceste noutăți din viața noastră vor fi aduse sau înlesnite de un nativ despre care vom putea spune, când tragem linie, că ne-a marcat existența.

rurile foarte clar și să iei o decizie care își va schimba viața.

Taur

În cazul Taurilor, latura curioasă și pasională a Săgetătorului va fi decisivă pentru ca nativii acestui semn să ia o hotărâre pe care o amânau de multă vreme. Te vei reapuca de studii la care renunțasei sau te vei căsători anul acesta. Dacă nu cu un Săgetător care te iubește, atunci cu un alt nativ, însă Săgetătorul te va face să realizezi și să-l accepți pe bărbatul din viața ta.

Gemeni

Pentru nativul din Gemeni, Racul va fi un motiv de iluminare. Gemenii vor parcurge un drum spiritual pe care îl acceptă cu greu, dar în cele din urmă vor ceda. Își vor da seama care sunt adevăratele valori în viață, deci va fi un an al epifaniei. Iubirea și căldura cu care te va acoperi nativul zodiei Rac, pe care dacă nu l-ai cuboscut până acum urmează să-l întâlnești, te vor face să nu-ți mai dorești petreceri și câștiguri financiare, ci să îți întemeiezi o familie.

Rac

Pentru tine esențial anul acesta va fi aspectul social. Cu Jupiter în cea de-a treia casă te va ajuta să transmiți mesajele așa cum nu ai putut până acum. Cu un atu în comunicare, Balanța îți va marca viața anul acesta, când vei reuși să-ți îmbunătățești calitățile de comunicare. Această perfecționare  va conduce la schimbarea jobului, cu unul într-un domeniu la care visezi demult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *