Cum vede Carmen Harra anul 2016? Ce spune clarvăzătoarea despre țara noastră!

Clarvăzătoarea Carmen Harra prevede un an 2016 liniștit pentru români. „2016 va fi un final al lucrurilor care au mers prost în ultima perioadă”, afirmă Harra.

Celebra vizionară americană de origine română Carmen Harra crede că 2016 va fi un an de tranziție.

„Văd 2016 ca pe un an de purificare, iar din 2017 vom merge spre alt început. Ne întoarcem tocmai la debutul «Erei Băsescu»… Se scormonesc lucruri care ies la iveală, iar corupții care au crezut până acum că scapă nepedepsiți vor plăti. Puterea aparține mulțimii care dă jos guverne. Am un sentiment pozitiv în privința României, unde oamenii vor trăi mai bine”
, a prezis Harra în Ziarul Ring.

Aceasta a adăugat: „La nivel planetar nu urmează nimic major catastrofal, chiar dacă toată lumea se gândește la ceva mondial. Personal, nu văd așa ceva. Vor mai fi însă evenimente triste și incidente cu morți, dar nimic masiv cu milioane de victime. Nu văd un război mondial și nici vreo apocalipsă care să fie finalul omenirii. Singura problemă care ne-ar amenința cu adevărat viața ar fi doar încălzirea sau răcirea extremă a planetei. Nu cred însă că viața pe pământ se termină curând. Vom intra într-o eră în care, colectiv, ne vom vindeca gândirea negativă și vom învăța să ne iubim și să ne acceptăm. Sigur, putem merge și spre rău, și atunci ne autodistrugem”.

Mara Bănică și Carmen Harra, ceartă în direct!

Sursa: libertatea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *