„Bote de Moldova“ s-a întors triumfător de la emisiunea „Burlăciţa“!

Venit de curând de pe platourile de filmare ale cunoscutei emisiuni „Burlăciţa“, Andrei Dumitriu, care seamănă foarte bine cu designerul Cătălin Botezatu, a acceptat să împărtăşească cititorilor „Bârfa de Iaşi“ inedita experienţă trăită.

Timp de mai bine de o lună, Andrei s-a bucurat, în compania Biancăi Drăguşanu, de cele mai exotice locuri din lume. Cu toate că a fost destul de reticent la început, Andrei a plecat la preselecţii, intrând astfel în cursa pentru a-i câştiga inima Biancăi.

“În cadrul unei şedinţe foto, am fost sfătuit de către o cunoştinţă să particip la preselecţiile pentru «Burlăciţa». Nu regret că am făcut acest pas pentru că a fost o experienţă inedită. Emisiunea a fost o provocare pentru mine. Am fost pus într-o cu totul altă ipostază: ce înseamnă să cucereşti cu adevărat o femeie, am văzut cum e să lupţi pentru o femeie. În trecut, eram obişnuit ca eu să fiu abordat de fete, dar acum situaţia s-a schimbat complet pentru că Bianca este o femeie dificilă, care nu poate fi dusă cu vorba aşa uşor”, ne mărturiseşte Andrei.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 33%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Cu toate că Bianca pare la televizor ca fiind o fire vulcanică şi hotărâtă, Andrei a avut ocazia să îi cunoască adevărata faţă: „Despre Bianca ce pot să spun? Eeste o fire foarte sensibilă, o femeie foarte inteligentă şi sunt de părere că rolul de asistentă în emisiune nu i se potriveşte. Pentru a mă întâlni cu ea, am fost nevoit să trec prin multe probe, dar a meritat deoarece am cunoscut-o aşa cum este ea” .

Cât despre Cătălin Botezatu, Andrei are cuvinte doar de laudă şi mărturiseşte că sfaturile sale l-au ajutat enorm de mult. Naturaleţea, ambiţia şi simplitatea sunt cuvintele care îl descriu întocmai pe Bote de Moldova, toate acestea ajutându-l să îşi câştige tot mai mulţi fani.

Pe viitor, Andrei doreşte să plece la Bucureşti pentru a-şi construi o carieră de succes: “În continuare vreau să merg la Bucureşti, să-mi continui cariera de model şi m-ar încânta şi ceva în televiziune, de ce nu?”

Frumos este. Inteligent este. Aşadar, nimic nu îl opreşte!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *