„Deja vu” cu Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu

Irinel Columbeanu

Miliardarul excentric, Irinel Columbeanu, poate fi considerat un romantic incurabil dar şi un personaj malefic prin excelenţă.Atunci când se îndrăgosteşte devine mai mult decât generos cu aleasa inimii. Cadouri de mii de euro, carieră în lumea modelling-ului şi excursii în străinătate sunt doar câteva dintre oportunităţile oferite amantelor credincioase. Asta, până când simte sau află că a fost trădat.

Astăzi, vor nu vor, românii privesc uimiţi la spectacolul grotesc al „loviturilor sub centură” aplicate cu sete de Iri femeii cu care a convieţuit legal timp de cinci ani. E vorba de Monica, normal!

Puţini dintre ei ştiu, însă, că afaceristul bucureştean s-a iniţiat în arta umilirii celor care îl trădează, cu o tânără studentă din Iaşi. Gabriela Botezat poate fi considerată prima „victimă” a miliardarului Irinel Columbeanu.

Poveste la indigo

Anul 2004 a fost unul peste aşteptări pentru, o tânără rădăuţeancă, care plecase, la doar 19 ani din casa părintească, în căutarea gloriei. Astrele îi surâdeau, aşa că Gabriela a reuşit să câştige marele titlu de Miss România, a sucit minţile unui influent miliardar (Irinel Columbeanu) şi a ales şi un nume spectaculos de scenă: “Blanche”. Irinel a cooptat-o imediat la agenţia unde era preşedinte, Transilvania Fashion, după care au urmat şedinţe foto, prezentări, calendare, reviste. Apărea peste tot şi creştea rapid în notorietate. Apropierea de Irinel i-a adus şi beneficii de ordin material. Un Mercedes SLK şi un salon de cosmetică complet utilat în Rădăuţi. Irinel i-a dăruit Gabrielei chiar şi haine scumpe, unicate de la case de modă cu prestigiu, bijuterii comandate special, şi nenumărate ieşiri în străinătate şi petreceri în cluburile mondene din Capitală. Cam aceleaşi „bunătăţuri” de care s-a bucurat, câţiva ani mai târziu, şi Monica Columbeanu.

Mărire şi decadenţă

Gabriela Botezat

Gabriela Botezat

Toate acestea reprezentau promisiunea unei vieţi luxuoase şi lipsită de griji. Până într-o zi când visul frumos s-a transformat într-un coşmar.

La urechile lui Iri au ajuns nişte zvonuri cum că frumoasa Blanche s-ar întâlni  pe ascuns, la Rădăuţi, cu prima ei iubire, un băiat simplu de provincie. Imediat, Irinel ar fi plantat câteva camere de filmat ascunse în apartamentul fetei (sună cunoscut?!) pentru a descoperi adevărul. După ce bănuielile i s-au adeverit, miliardarul şi-a trimis urgent oamenii în orăşelul din Moldova, pentru a recupera toate, dar absolut toate cadourile scumpe pe care i le-a dăruit: mercedesul SLK, aparatura din salonul de cosmetică, hainele şi bijuteriile. Ba, mai mult, oamenii lui Iri au smuls până şi prizele din perete. Bietei fete nu i-a mai rămas nimic. Un vis frumos a devenit, peste noapte, un coşmar.

Şi de cariera ei de model s-a ales praful, Iri reuşind să-i închidă mai toate uşile în Bucureşti. Astfel, Blanche a renunţat să mai urmeze cursurile Facultăţii de Artă din Iaşi, secţia Design vestimentar, optând pentru Facultatea de Drept. Ulterior, a abandonat şi Dreptul, aplicând pentru Facultatea de Psihologie şi Stiinţele Educaţiei din cadrul Universităţii „Petre Andrei” Iaşi. Şi, din vedeta cu ascensiune fulminantă, a ajuns o anonimă… cu notorietate.

Model pentru Monica

În anul de graţie 2006, Iri avea să o întâlnească pe Monica Gabor, viitoarea sa soţie. Gabriela avea să descopere cu stupoare faptul că toate cadourile pe care Irinel i le dăruise şi le recuperase apoi, făceau parte din noua garderobă a viitoarei doamne Columbeanu. Blănuri, rochii foarte scumpe şi bijuterii chiar şi inelul de logodnă pentru Monica, toate aparţineau odată, Gabrielei. Despre acel inel, tănăra rădăuţeancă declara anterior în presă faptul că „ L-am primit cadou în urmă cu un an, de ziua mea, pe 22 februarie. Împlineam 20 de ani. Era un inel foarte pretenţios, cu o perlă mare”.

În acea perioadă, norocul nu prea îi surâdea Gabrielei, pe când Iri trăia alături de Monica o dragoste mult mediatizată. Moni trebuia, totuşi, să ia aminte la păţaniile tinerei fete din Rădăuţi, pe care în cele din urmă avea să le trăiască pe propria piele. Se pare că nu doar hainele şi bijuteriile pe care le purtase iniţial Gabriela, avea să le primească Moni, ci chiar şi tratamentul dur pe care i l-a aplicat rădăuţencei la despărţirea lor.

Ca un joc al sorţii, în această perioadă în care Iri a ajuns la final de relaţie cu Moni, Gabriela se pare că, în sfârşit, şi-a găsit jumătatea şi se pregăteşte de măritiş.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *