Adriana Rusu vrea s-o bată pe Inna

Adriana Rusu, cunoscuta cântăreaţă originară din Republica Moldova, stabilită la Iaşi, ne-a împărtăşit noutăţile din viaţa ei, într-un interviu în exclusivitate.

Adriana Rusu

Adriana Rusu

După ce a  obţinut notorietatea, în urma colaborării sale cu Tataee (BUG Mafia), în 2008, pentru single-ul “Noi doi”, care a fost difuzat pe toate posturile de radio şi de televiziune de profil, cântăreaţa a decis, totuşi, să rămână la Iaşi. În ciuda faptului că i s-au deschis foarte multe uşi prin această reuşită, Adriana spune că nu a ales Capitala, deoarece „în momentul lansării piesei şi a videoclipului “Noi doi” eram studentă în anul II la Facultatea de Psihologie din Iaşi. Între timp am terminat şi cursurile de Master în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice. Într-adevăr, în Bucureşti sunt mai multe oportunităţi pentru că îţi poţi face mai multe cunoştinţe, întâlneşti tot felul de oameni interesanţi. Eu am ales să rămân în Iaşi pentru terminarea studiilor. În viitorul apropiat voi merge mai des în Bucureşti pentru a-mi continua cariera”.

De la Vano Tek, la Mihai Ristea

În urma acestei experienţe, Adriana a avut ocazia să colaboreze cu diferite nume importante din industria muzicală românească. „Pentru piesa Feel am colaborat cu VANO TEK, care este şi un bun prieten, pentru piesa Boy cu Mihai Ristea (n.r.: eroul nostru din numerele trecute, care ne-a furat o ieşeancă), iar pe viitor vor fi şi alte nume cunoscute…pentru început vă pot spune că aştept o idee de piesă de la prietenul meu bun Sasha Lopez”, ne povesteşte entuziasmată Adriana.

Se pregăteşte să se lanseze la nivel internaţional, încercând astfel să o ajungă din urmă, şi chiar să o surclaseze pe Inna. Cântăreaţa spune că „pe 4 martie am lansat în Rusia, Ucraina, Republica Moldova, Azerbaijan, etc noul meu single „Boy” compus şi produs de Mihai Ristea”.

„Look” de artist şi puţină politică

Adriana are foarte mare grijă de imaginea sa. Ea ne spune că şi-a făcut un program zilnic de îngrijire a tenului, însă nu exagerează cu artificii de imagine şi nici operaţii estetice nu îşi doreşte în viitorul apropiat. Dar, dacă ar simţi nevoia, ar face pasul într-o zi fără să ezite.

Mândră de originea sa basarabeană, Adriana e extrem de mulţumită de faptul că cei din Alianţa pro-europeană de la Chişinău au reuşit să detroneze comunismul. „În ultimul an, Republica Moldova a evoluat foarte mult în comparaţie cu anii precedenţi şi sunt mândră de acest lucru”, spune Adriana care, dacă nu ştiaţi, este nepoata premierului Vlad Filat.

Chişinăul, no. 1 la distracţie

În ceea ce priveşte cluburile şi viaţa de noapte, cântăreaţa preferă să participe la astfel de evenimente… în Chişinău. Extrem de sinceră, Adriana ne mărturiseşte cu o sinceritate dezarmantă, faptul că „la capitolul viaţă de noapte, Iaşul, în comparaţie cu Chişinăul, are un mare minus. Nu am mai ieşit într-un club din Iaşi de câteva luni bune. Am preferat să merg la un film sau să merg în Chişinău, unde distracţia este mult mai diversă  şi mai frumoasă”.

Deşi merge în Chişinău foarte des pentru a se distra, iar în Bucureşti pentru a se ocupa de carieră, Iaşul rămâne pentru Adriana, un oraş cultural şi educativ, rampa sa de lansare care a pregatit-o pentru viaţă.

http://www.barfadeiasi.ro/wp-content/uploads/2011/03/Monden.jpgLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *