„Elevii sunt distraţi şi nu învaţă”

Pentru Ioana „Extravaganza“ Jora, simţul responsabilităţii este cheia marilor succese! Cu toate că Ioana a dat Bac-ul acum doi ani, ea crede că elevii sunt principalii vinovaţi pentru rezultatele slabe din acest an.

„Elevii sunt vinovaţi pentru că sunt distraţi şi nu învaţă! Dar şi materia este destul de încărcată, nu e succintă. În plus, au apărut facebook-ul, petrecerile şi drogurile care îi influenţează! Eu am dat acum doi ani Bac-ul, a fost greu, dar l-am promovat cu nota 8,50. Trebuie luat în calcul şi stresul la care au fost supuşi elevii”, ne-a spus „Extravaganza“ Ioana.

Pentru a obţine o notă bună, Ioana spune că mulţi elevi, mai ales cei de clasa a XII-a, ar trebui să apeleze la pregătire, însă puţini mai sunt cei interesaţi să înveţe:

Pregătirea este bună, dar acum tinerilor nu le mai stă capul la învăţat. Majoritatea prind din zbor informaţiile. Depinde cât de interesat este el să înveţe, ce preocupări are de mic şi depinde foarte mult în ce mediu trăieşte”.

Un concept care ar revoluţiona întreg sistemul, în percepţia Ioanei, ar fi o şcoală specializată pe… shopping, prin care cursanţii să ia lecţii de modă şi stil. Fiind o împătimită a acestui „sport”, „Extravaganza” ar fi mai mult decât fericită dacă s-ar înfiinţa un astfel de centru.

“Ar fi interesant o şcoală de stil, dar asta ar fi pentru cei cu bani, care sunt preocupaţi şi pentru cei care doresc cu adevărat să se remarce. Este o idee foarte bună doar că ar trebui ca cineva din lumea showbiz-ului să facă asta, pentru a se promova aşa cum trebuie. Reclamă multă, bani şi designeri, nu neapărat renumiţi. Atitudinea contează cel mai mult şi accesoriile!”, afirmă condescendent  Ioana.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *