„Fiţi naturali şi renunţaţi la «ambalajul vulgar»!“

Pasionată de lectură, în special de cărţile de psihologie, Irina Băniţă iubeşte înotul, călătoriile şi, nu în ultimul rând, să iasă cu prietenele în oraş. Este studentă la Psihologie şi adoră să înveţe despre oameni şi să lucreze cu aceştia. Îi place să ajute şi să îi îndrume pe cei din jurul său într-o direcţie bună. În cazul Irinei, psihologia se împacă foarte bine cu modelingul, pentru care a creat o adevărată pasiune.

,,Modelingul face parte din viaţa mea, din activitatea mea zilnică, mă ţine în formă, mă face să fiu încrezătoare în forţele mele proprii”, se destăinuie ea.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Irina nu este adepta ieşitului în cluburi pentru că acestea sunt pline numai de oameni falşi şi de prost gust. În schimb, nu spune nu unei ieşiri la restaurant sau la un film cu prietenii.

,,Dacă le-aş putea da un sfat tinerelor ce merg în cluburi, acela ar fi să încerce să fie naturali şi să renunţe la «ambalajul vulgar»”, spune Irina.

În plus, tânăra ieşeancă mai crede încă în decenţa unei fete şi în puterea de a seduce fără atât de multă sexualitate.

,,Cu siguranţă aceste domnişoare consideră că au multe de câştigat, însă, după părerea mea, pot pierde foarte multe lucruri dacă fac apel numai la sexualitate”, afirmă aceasta.

Pe viitor, Irina vrea să profeseze în psihologie şi să îşi continue studiile la Bucureşti.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *