Meciul meciurilor

Trecând de la ce gogoşi mai vând politicienii ziariştilor, în rândurile de faţă vom vorbi despre ce mai oferă aleşii patriei, haitei de câini ai democraţiei. În timp ce la Suceava, Gheorghe Flutur, de altfel un neostoit etnolog şi purtător de frica lui Dumnezeu, a invitat presa locală, centrală, europeană şi galactică, în total vreo 200 de pixari, într-un pelerinaj ecumenic, asezonat cu multe bărbi despre turismul din spatele frunzarului Elenei Udrea, pe la mănăstirile din Bucovina, o preumblare prin Braşov, cu descălecare la Bucureşti, la Iaşi urmează să se pună de-o mare miuţă la care vor lua parte mâncători de seminţe din toate galeriile PSD.

În timp ce în galeria roş-albă vor valsa Victor Ponta, Gheorghe Nichita şi Cătălin Ivan, ca vârfuri de atac, la mijloc vor fi postaţi, direct în gogoaşa de pe dunga centrală, senatorul Florin Constantinescu şi Neculai Răţoi, fundaşi vor fi Dumitru Tomorug şi Vasile Mocanu.

De cealaltă parte a terenului vor încerca să le ţină piept acestora, ziarişti de toate tipurile. Nu singuri însă. În galeria acestora vor veni, după cum au promis, mai toţi pionii mătrăşiţi de prin PSD. Nu vor lipsi „independenţii” din UNPR, tot clanul PC de Iaşi, în frunte cu doctorul Ciuhodaru, în timp ce şefa majoretelor va fi însăşi Luminiţa Iordache.

Ţin să-mi aduc obolul la această mirifică confruntare şi sper că ziariştii vor putea să le ţină piept pesediştilor, mai ceva ca Mitică Oprea şi Dan Cârlan în campanie. Pentru a le întări moralul ziariştilor, voi aduce la marginea terenului şi câteva «coşuri de solidaritate», pe care le voi pregăti special cu mânuţa mea, în care se vor regăsi alimente de bază precum Jack Daniel’s, shaworma de casă sau cârnaţi de Pleşcoi. Coşurile vor fi imprimate cu sigla UNPR şi vor purta îndemnul «Luptăm până se aprinde Luminiţa!», fără nicio conotaţie electorală sau, Doamne fereşte!, sexuală”, ne-a declarat în exclusivitate deputata UNPR.

În ceea ce priveşte tabăra PSD, căpitanul echipei, Gheorghe Nichita, a declarat cu mâna pe inimă că dacă echipa sa va câştiga meciul, va face cinste la tot Iaşul cu …apă caldă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *