„Moartea din Carpaţi“, purtat pe drumuri de Poliţia Rutieră

Morosanu-Moartea din Carpati

"Moartea din Carpati"

Luptătorul de K1 ieşean, Cătălin Moroşanu, supranumit şi „Moartea din Carpaţi“, trebuie să-şi caute dreptatea în Vrancea, după ce poliţiştii l-au amendat şi i-au suspendat permisul făcând mai multe nereguli.

Judecătoria Iaşi a decis să mute procesul intentat de Cătălin Moroşanu poliţiştilor din Vrancea la Judecătoria Panciu.

„Moartea din Carpaţi“ a dat în judecată Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, cerând anularea unui proces verbal de contravenţie prin care i s-au aplicat 9 puncte de amendă, adică 540 de lei, şi i s-a suspendat permisul de conducere pe un termen de 90 zile.

Potrivit procesului verbal, la data de 24 iulie 2009, în jurul orei 23.20, Cătălin Moroşanu ar fi circulat cu autoturismul cu numărul de înmatriculare B-76-KVC pe ruta Focşani – Bacău, cu viteza de 123,2 km/h, pe un sector cu limită de viteză de 50 km/h.

„I-am dat în judecată pentru că sunt mai multe nereguli în legătura cu acest proces verbal. Poliţiştii din Vrancea au întocmit un proces verbal la data de 24 iulie 2009, pe care mi l-au înmanat la 30 septembrie 2010. Deci o eventuală contravenţie s-a prescris oricum. În plus, eu nu eram la volanul acelui autoturism. Un coleg de la Clubul «Scorpions», Leonid Tcaciuc, conducea. Eu am cerut constatarea nulităţii procesului verbal deoarece nu sunt trecute datele mele personale şi codul numeric personal. Procesul verbal nu este semnat de mine şi nici de vreun martor. Oricum, sunt convins că voi câştiga acest proces pentru că eu nu am greşit cu nimic“, a spus Catalin Morosanu.

„Tre’ să umblu pe drumuri pentru greşeala lor!“

Decizia judecătorilor de a strămuta procesul la Panciu l-a înfuriat pe temutul luptătorl de K1.

„Am auzit şi eu că procesul a fost strămutat. Acum trebuie să mai merg şi până la Focşani la proces. Dar de ce? Nu mi se pare normal. Ce, este vina mea? Tre’ să umblu pe drumuri pentru greşeala lor! Da’ banii pentru deplasarea până acolo şi celelalte cheltuieli cine mi le plăteşte? Nimeni…“, a tunat Moroşanu.

În aceste condiţii, cei de la Poliţia din Vrancea au mare noroc că Moroşanu este un om total diferit în viaţa de zi cu zi decât este în ring, acolo unde este dispus să moară de gât cu adversarul.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *