„Moartea din Carpaţi” vs. amazoanele Iaşului

Întâlnire de gradul III: Cătălin Moroşanu şi şapte dintre cele mai frumoase fete din Capitala Moldovei

Eveniment de amploare unic în presa ieşeană! Pentru a arăta întregii lumi că Iaşiul are cu ce se mândri, Bârfa a organizat o super-şedinţă foto, la care a participat marele luptător de K1, Cătălin Moroşanu, şi şapte dintre cele mai frumoase fete pe care le-a dat „dulcele târg al Ieşilor”.

Amazoanele, pregătite de luptă, au venit la sala de sport „Scorpions” pentru a-i arăta lui Moroşanu că orele de modelling şi sport nu au fost în zadar şi că pot face faţă cu succes unui duel.

Paula, Claudia, Beatrice, Carmen, Iuliana şi Ramona, fotomodele la agenţia Alinei Nechifor, „First Models”, şi-au adus un întreg arsenal pentru a-i uimi pe ieşeni şi întreaga ţară. Alături de ele „Prinţesa deşertului”, Hannan Bawwab, prevăzătoare şi înţeleaptă cum o ştim, şi-a făcut apariţia cu un frumos bichon pentru a-l îmblânzi pe fiorosul luptător (lucru care s-a şi întâmplat, de altfel).

Cătălin şi fetele, o echipă

Acomodarea întregii echipe cu locaţia, stabilirea ultimelor detalii şi pregătirea decorului au fost doar o mică parte din întreaga desfăşurare de forţe. În tot acest timp, fetele au început să îşi intre de-a binelea în rolul de… sportive-liptătoare: s-au echipat în ţinutele adecvate temei iar make-up-artistul Amira a avut grijă ca look-ul lor să fie unul impecabil. Perfect chiar.

Entuziasmul întregii echipe a reuşit să învingă emoţiile şi micile neînţelegeri care au apărut pe parcurs. Marea confruntare dintre Tabăra Amazoancelor versus „Frumosul” Moroşanu a debutat oarecum timid, însă încetul cu încetul, atmosfera s-a destins, iar fiecare participant şi-a făcut cu bine treaba. În special fetele care au reuşit să îşi ducă la bun sfârşit misiunea de a-l „înfrânge” pe Cătălin în luptă dreaptă.

Scena care a dat frâu liber imaginaţiei actorilor a fost cea cu mănuşile de box. Aici Cătălin Moroşanu a arătat tuturor că este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iniţiindu-le pe fete în arta K1. În ciuda faptului că era, ca vârstă, cea mai mică dintre eroine, frumoasa brunetă Iuliana a făcut primul pas în lupta cu Moroşanu. Nici celelalte nu s-au lăsat mai prejos, fiecare dintre ele remarcându-se cu câte ceva special. Pata de culoare, prinţesa Hanan.

Acţiune, merge banda!

Lucrurile au mers bine exceptând unele situaţii tragicomice care au stârnit, în final, râsetele.

Diversitatea a fost una din primele idei de la care a pornit proiectul. De aceea s-a decis prezenţa mai multor fete. Astfel am constat cu stupoare că… nu încap toate în cadru.

Astfel, s-a mers pe diferite scene „de luptă” care să exemplifice cât mai exact povestea.

Iuliana şi Hannan l-au ţinut prizonier pe Moroşanu, timp în care Beatrice şi Paula l-au făcut K.O. Misiunea fetelor luând sfârşit, acestea au jucat un poker  pentru a stabili cine va primi trofeul.

Înfrânt în această cursă, Moroşanu le-a provocat pe fete la un ultim scenariu şi anume un skandenberg umăr la umăr. Fiind o handbalistă profesionistă, Beatrice a acceptat, fără prea multe discuţii, provocarea şi a trecut la acţiune.

Cu toate acestea, fetele şi luptătorul au dat mâna la final, lucru care a demonstrat că şedinţa a fost una de succes. Astfel trofeul a fost înmânat taberei Amazoancelor şi întreaga echipă a plecat acasă fericită. Inclusiv bişonul Hananei care se săturase de atâta tăvăleală şi pupături.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *