„Pepe” de Iaşi – un gigoloi printre noi

Sorin-Balaban

Sorin Balaban

Iată ce avea „Bârfa” să descopere după ce, din surse ultradiscrete şi foarte bine informate, a relatat în amănunt o bătaie de fete (ca la americani, nu alta!) în foarte cunoscutul club de fitze „Skin”!

Sorin Bălăban, craiul pentru care fetele se bat ca apucatele, este la rândul său un iubitor de sporturi extreme. Aruncatul cu privirea, halBere, cognac-canoe şi, bineînţeles, agăţatul de puştoaice sunt doar câteva dintre pasiunile sale. Cu ceva timp în urmă, ne spun surse apropiate, Bălăban şi-a arătat muşchii în alt local din Iaşi, Embargo. De data asta, faţă de un mascul. Mare greşeală! Nu se ştie din ce motiv a început cearta, însă, de la nişte simple vorbe în contradictoriu, totul s-a transformat într-o bătaie adevărată. Adversarul său, spun martorii, a fost mai puternic, craiul de Bahlui ieşind mai mult decât şifonat din… duel.

Mândru de ispravă (adică de bătaia încasată), Sorinel şi-a fotografiat în detaliu vânătăile şi loviturile de  pe faţă, pentru a le folosi, apoi, ca material metodologic de agăţat fete prin cluburi.

Nu multe dintre „victimele” care i-au căzut în plasă au realizat (poate prea târziu!) că viaţa sentimentală a gigoloiului e incredibil de agitată şi se datorează, în mare parte, firii sale mult prea schimbătoare. Iubitele şi le schimbă cât ai spune… Pepe! Asta datorită faptului că îi place foarte mult să se compare cu acest personaj monden. Tragedia este că, în loc de una, prin cearşafurile sale au trecut mai multe zăvorance. Prea multe pentru un Iaşi atât de liniştit! Părearea noastră.

 Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *