„Tiranul” Ciuhodaru în viziunea şefilor de la Urgenţe

Poroch Vladimir

Poroch Vladimir

Tudor Ciuhodaru a prestat până în momentul de faţă o imagine perfectă, prezenţa lui în presă devenind chiar supărătoare. Totul a fost bine şi frumos până în momentul în care năzdrăvăniile sale au ieşit la iveală.

La prima vedere părea a fi devotat meseriei sale şi pacienţilor săi, încercând să ajute pe toţi cei care apelau la el. Sub această mască a ascuns foarte bine tirania, izbucnirile faţă de funcţionarii spitalului, în special faţă de şefa de la resurse umane pe care a obligat-o să participle la foame sa, cât şi faţă de cei de la SMURD sau EPA. Aceasta este noua „viziune” asupra doctorului-parlamentar pe care o aruncă pe piaţă conducerea de la Spitalul de Urgenţe „Sf. Ioan”.

„Pontajele şi semnăturile în fals au început din luna mai 2009. Eu abia în luna decembrie am aflat de aceste nereguli. Şefa de la resurse umane a venit la mine şi mi-a povestit totul. Când am întrebat-o de ce a ascuns până acum totul, mi-a răspuns că domnul Ciuhodaru venea mereu şi făcea presiuni psihologice asupra dumneaei, ţipa, avea un comportament violent”, ne spune Vladimir Poroch, managerul SPitalului de Urgenţe „Sf. Ioan”.

Deşi mereu s-a prezentat ca şef de primire urgenţe, în realitate nu era. Adevăratul şef era Daniela Petrea. Nu de puţine ori, ne spune Poroch, doctoraşul cel viteaz venea cu aere de mare director şi solicita cu insistenţă titulatura de şef: „Hai, chemaţi repede un jurist, vreau să fiu şef. Nu mă interesează legile, sunt o prostie! Faceţi aşa cum spun eu”.

Pe de altă parte, publicitatea care şi-a făcut-o pe spatele pacienţilor săi, filmându-i fără acordul lor, nu a rămas chiar în plop.

„O persoană care a fost filmată în stare de inconştienţă, fără nici un accord, a depus în toamnă o plângere împotriva stetoscopului la Colegiul Medicilor. Au fost numeroase audiţii, dar fără nici un rost pentru că se potolea câteva zile, apoi iar începea ne informează oponenţii lui Ciuhodaru.

În ciuda faptului că a fost informat încă de la începutul lunii decembrie de bomba care i se pregăteşte, Ciuho şi-a pregătit bine terenul, schimbând imediat partidul, trecând la Partidul Conservator. Mincinos din fire, a acuzat demascarea ca find un interes politic, din cauza numirii sale ca şi parlamentar în PC.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *