Galele „Bârfa de Iaşi”: premiantul, repetentul şi declaraţia săptămânii

Repetentul săptămânii: Marian Berdan – nota 2
Marian Berdan (foto sus), şeful pe municipiu al PMP Iaşi, susţine că afişele partidului despre care Camelia Bogdănici, şefa pe judeţ a aceleiaşi formaţiuni politice, striga sus şi tare că ar fi contrafăcute, de fapt au fost lipite pe panouri chiar de către activiştii de la municipiu. “Acţiunea noastră a fost atât de bine organizată, încât i-a luat prin surprindere şi pe liderii judeţeni de la PMP”, a zis Berdan. Asta da organizare de partid la PMP: se fură unii pe alţii şi tot ei strigă hoţii.

hogea

Declaraţia săptămânii: Vlad Hogea
„Din această săptămână sunt din nou membru PRM. Am venit să dau o mână de ajutor”, Vlad Hogea, fost şef al PP-DD Iaşi. În anii din urmă, acesta a trecut pe la PRM, PNG, PC, PP-DD, acum revenind în PRM.

Rancea

Premiantul săptămânii: Beatrice Rancea – nota 10
Beatrice Rancea, managerul Operei Române din Iaşi, a anunţat premiera operei verdiene „La Traviata” pe scena lirică ieşeană, în zilele de 10 şi 11 mai. Prin scenografia grandioasă semnată de Doina Levintza, spectacolul se anunţă a fi unicat în România. „Eram în trafic şi un şofer a strigat la mine: „Cucoanî, nu vezi cî-i verdi?” Îl invit sâmbătă la operă, să-l vedem împreună”, ar fi povestit Rancea unei apropiate că ar fi păţit asta în trafic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *