TIPURI DE FEMEI ÎN CARE SĂ NU AI NICIODATĂ ÎNCREDERE

Încrederea este ingredientul de bază într-o relație, mai ales în cazul unei prietenii. Însă de câte ori nu s-a întâmplat ca o amică pe care o credeai apropiată să te trădeze? Atunci când instictul ne înșală există anumite semne pe care le putem detecta în cazul acestei tipologii de persoane, astfel încât să nu mai pățim același lucru a doua oară.

Femeia care se lasă condusă de bărbat

Dacă persoana pe care o crezi prietena ta este influențată în majoritatea situațiilor de viață de partenerul ei, fugi cât de tare poți. Acest tip de femeie nu are o conștiință și o personalitate a ei și nu știe cum să fie în oricare altă relație, în afară de cea de cuplu în care este… condusă. Și legătura ta de prietenie cu ea va sta tot sub semnul deciziilor sau capriciilor iubitului, iar, indirect, tu ai o relație de amiciție cu el și nu cu cine ai fi crezut tu.

Femeia nesigură pe ea

Cu toatele ne luptăm cu nesiguranța, însă există categorii de femei a căror viață este guvernată de insecuritate. Așadar, dacă aveți în grupul vostru prietene care fie sunt prea dure cu ele, flirtează tot timpul, sunt mereu în căutarea de complimente, atunci poate ar fi bine să vă îndepărtați de ele. La un moment dat, vor încerca să îi facă avansuri și iubitului tău, ori mai rău, în cazul în care ai un partener prea fustangiu, îi va cădea în mreje amica ta cea nesigură pe ea.

Femeia care critică prea mult

Singura ei rațiune de a trăi este să se critice și să critice. Nu va fi niciodată de acord cu ceea ce faci tu, însă, din cauza faptului că este prea dură și cu ea, nu va fi sigură dacă sfatul pe care ți-l oferă în schimb va fi sau nu unul bun, așa că nu te va îndruma nicicum. Mai mult, nu se va feri să îți deconspire defectele când te aștepți mai puțin chiar și persoanelor pe care nu le placi.

Femeia schimbătoare

Este genul de persoană care nu va avea principii clare în legătură cu absolut nimic și pe care nu te vei putea baza niciodată, fie că este vorba de ieșit la un film, fie că e vorba să te ajute într-o problemă.

Foto: 123rf.com

Sursa:  unica

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *