Poporul de drept să-l prostim!

Vlad Hogea

Vlad Hogea

Nu am mai discutat, parcă, de prea mult timp de dadaişti, acei pseudo-politicieni care ridică prostia, nu hazardul, la rangul de principiu de creaţie. Ne-a amuzat, însă, cum s-a dat în stambă reprezentantul de seamă al dadaiştilor ieşeni, Vlad Hogea, deunăzi pe la teveu, evident oteveu.

Se face că era DDD înconjurat de omuleţi înflăcăraţi de protestele antibăsesciene cu steaguri şi tot tacâmul şi strigau de mama-focului direct şi senzaţional din studioul OTV. Nu am putut să nu ne gândim cum ar fi arătat acele câteva zeci de omuleţi direct din vechea garsioneră otevistă lăsată de izbelişte după ce Elodia a umflat conturile lui DDD. Ziceam că strigau, de la “jos Băsescu” şi până la marşul lui Avram Iancu, cu o uşoară trecere pe la Ţebea, după ce Ardealul i-a chemat, amintindu-şi apoi că sunt români. Adică, erau patrioţi, măi, şi cântau şi ei ca toate vedetele de teveu, ce nu înţelegi?! Dar cel mai înflăcărat părea de departe Vlăduţ Hogea, cu a lui cămeşă albă sub un pulover gri transpirat, ale cărui bătăi de palme le auzea şi „finanţatoarea” Elodia.

Jenanta scenă s-a repetat minute în şir şi, evident, a făcut ulterior, potrivit lui DDD, înconjurul planetei. “‘nainte, ‘nainte spre marea înnebunire, poporul de drept să-l prostim”, ar fi un bun (contra)slogan pentru partidul înfiinţat cu sudoare băsesciană direct şi senzaţional din pârnaie. Şi-acum apare mira…



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *