Oajdea şi Ciuhodaru, pregătind o revoluţie în direct şi în exclusivitate

Dan Diaconescu începe să aibă probleme în mica grădină zoologică pe care a înfiinţat-o pe lângă studioul OTV şi căreia i-a dat numele de Partidul Poporului. Mai multe exemplare din specia Traseismus Politicum, cum ar fi Daniel Oajdea şi Tudor Ciuhodaru, au început să croncăne pe la colţuri contra conducerii rezervaţiei, pe care o etichetează ca fiind dictatorială şi dezastruoasă, în special în ceea ce priveşte politica de furajare cu nutreţuri proteice a păsăretului dispus oricând să zboare spre partide mai calde în şezut parlamentar. „Bârfa de Iaşi” a surprins un dialog între Daniel Oajdea şi Tudor Ciuhodaru, purtat în mare taină pe marginea acestui subiect fierbinte.

Daniel Oajdea: Salut, Tudor, eu sunt, Daniel. Te deranjez?
Tudor Ciuhodaru: Salut, stai o clipă! Scoate, bre, pensa aia din urechi! V-am spus să folosiţi beţişoare cu vată sterilă atunci când vă extirpaţi dopurile de ceară! Da, scuză-mă, Tudor, acum pot vorbi. Ce mai faci, care-i treaba?

Te-am sunat să discutăm despre chestia aia, cu congresul. Ce zici, te bagi să-i scoatem din emisie pe Diaconescu şi pe Alice Man, mascota aia de paie?
Normal! Cu cât mai repede, cu atât mai bine. Iar tu mă ştii pe mine, nu pot sta o clipă locului, mă foiesc ca un drac fiert.

Păi de aia te-am căutat, să vorbesc cu tine cât încă mai eşti în PPDD că, cine ştie, poate după sărbători îţi vine vreun chef de ducă, cum mai faci tu de obicei.
Ai făcut bine, săptămâna viitoare chiar mă gândeam să-mi duc la vopsit cravata violetă. Poate că voi merge pe un galben pal, cine ştie. Măi, dacă te mai prind că-mi torni bariu în iaurt, ţi-l bag pe gât! Am stat constipat o săptămână. Măcar aveţi idee cât costă un proctolog bun în Bucureşti? Da, scuză-mă, Dănuţ, aveam nişte urgenţe, despre ce vorbeai?

Voiam să-ţi spun că ni s-a alăturat şi Viorel Blăjuţ, şi Lili Loteriţa, toată lumea bună din partid. Adică e dizidenţă de calibru mare, şi doar tu ştii că eu mă pricep la arme de vânătoare. Ca să fiu spiritual precum un inginer, pot spune că vom avea alice pe măsura Alicei Man, haha!
Îmi place că eşti determinat!

Normal, am văzut fotoliile goale din cinematograful meu din Dacia şi mi-a venit o poftă de putere ceva de speriat!
Da, e clar, vom izbândi! Sunt foarte hotărât, chiar foarte agitat! Băi, care mi-aţi pus pe clătite pudră de talc în loc de zahăr pudră? Mâine ce-o să-mi mai faceţi? O să-mi turnaţi ghips în ghete, mafioţilor? Oi merita eu statuie, dar nici să mă bălăngănesc ca un Hopa Mitică prin Copou!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *