Închisoarea l-a schimbat total pe Dan Diaconescu! E alt om acum!

De când se află după gratii, la Penitenciarul Jilava, din Capitală, Dan Diaconescu a juns sa fie alt om.. Total diferit faţă de vremurile sale de glorie, fostul şef de la OTV încearcă să facă tot ce îi stă în putinţă pentru a scăpa cât mai repede din acest capitol mai întunecat al vieţii sale.

„Nu mai e omul pe care îl vedeai în fiecare seară la OTV! Stă în banca lui, nu e foarte vorbăreţ nu iese în evidenţă şi până acum nu a creat probleme“, au declarat în exclusivitate sursele cancan.ro

Complet retras, acesta încearcă din răsputeri să nu supere pe nimeni. Ba mai mult decât atât, Dan Diaconescu pare să se fi izolat în totalitate, iar zilele şi le petrece citind. Condamnat la cinci ani şi şase luni de detenţie, se pare că el îşi doreşte din răsputeri să îi fie aprobată cererea de eliberare. Tocmai din acest motiv este un deţinut exemplar, pentru că dacă respectiva hotărâre va fi validată, el ar putea părăsi penitenciarul anul viitor.

Mai mult decât atât, grijile s-au ţinut lanţ de „DD“ încă de când a fost băgat în spatele gratiilor. El si-a pierdut si tatal câtă vreme a fost încarcerat la Jilava, iar s-ar părea că nici recuperatorii nu îi dau pace, având constant probleme cu băncile. De asemenea, una dintre acestea la care are datorii de aproximativ cinci milioane de euro l-a acţionat în judecată.

Fostul „otevist“ a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare, pentru şantajarea lui Ion Mot, fost primar al comunei arădene Zărand, precum şi a omului de afaceri Paul Petru Ţârdea. Dan Diaconescu a fost ridicat de poliţişti de acasă, în 2015, şi scos cu cătuşele la mâini.

SURSA:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *