Porumboiu, dispus să ajute Iaşul

Adrian-Porumboiu

Adrian Porumboiu

Omul de afaceri, fost arbitru internaţional şi finanţator al echipei FC Vaslui, Adrian Porumboiu a declarat că ar fi dispus să ajute Iaşul fotbalistic, dar şi rezolvarea problemei aeroportului, dacă ar fi susţinut pe plan local.

„Chiar îmi pare rău de oraşul Iaşi şi de situaţia în care a ajuns echipa din Copou. Dacă ar exista puncte comune (n.r. – cu şefii oraşului) şi mâine aş veni să ajut acest oraş. Aş vrea să mă implic la echipa de fotbal, dar şi la rezolvarea altor probleme, precum este cea legată de aeroport“, a spus Adrian Porumboiu.

În ceea ce priveşte echipa pe care o finanţează, Porumboiu îşi doreşte să facă o figură cât mai frumoasă în grupele Europa League:

„Noi nu avem tradiţie, dar suntem acolo şi avem dorinţa de a face lucruri serioase. În Europa League puteam să avem un pic mai multă şansă, dar asta-i situaţia. Toate echipele cu care jucăm sunt de Champions League, Sporting, Zurich, Lazio… Sunt echipe adevărate. Eu cred că vom face o figură frumoasă şi sper să adunăm şi puncte. Ne gândim şi la calificare, pentru că nici cu Sparta Praga nu ne dădeam vreo şansă. Dacă pici, pici după un cal frumos. Nu toţi au norocul să joace cu Larnaca şi Haifa”.

Porumboiu a mai precizat că va încerca să mai aducă jucători până la începutul fazei grupelor Ligii Europa.

„Vrem să mai aducem 3-4 jucători, dar să fie «jucători-jucători». Încercăm zilele astea, avem multă treabă. Vedem în zilele următoare dacă Tibi Ghioane este hotărât să vină la Vaslui”.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *