Conspiraţie sau constipaţie?

Alina-Elena-Nechifor

Alina Elena Nechifor

Lumea întreagă vorbeşte despre asasinarea lui Osama bin Laden. O tânără ieşeancă, însă, are curajul să afirme: „Glumă mai mare nu mai apuc! Cum să îţi ucizi mâna dreaptă de care încă mai ai nevoie?”.

Alina Elena Nechifor, cunoscută şi apreciată de cititorii noştri, este o tânără deosebită, hotărâtă să schimbe mentalităţi. Vrea să  demonstreze că tinerele frumoase şi, mai ales, blonde se pot impune ca femei de afaceri în industria fashion-ului autohton.

Jocurile SUA sunt sigure şi precise

Referitor la asasinarea liderului Al Qaida, Osama bin Laden, Alina pune la îndoială spusele preşedintelui american cu privire la moartea teroristului căutat de aproape 10 ani. Ea îşi motivează convingerea, prin  crearea unei conspiraţii globale, spunând următoarele:

„Trăim într-o lume în care credem că le ştim pe toate. Greşit! Nu ştim nici 1% din cauze şi scopuri! Cine a văzut documentare, a citit şi a analizat situaţiile Statelor Unite, a tras concluzia clară că jocurile lor sunt sigure şi precise”.

Ieşeanca nu se opreşte aici şi îşi argumenteză în continuare teoria cu argumente persuasive. Aceasta pune la îndoială onestia lui Obama faţă de cetăţenii săi şi de întreaga lume:

„Obama s-a născut să fie preşedinte sau l-au născut să îl facă preşedinte? Ar trebui să caute cineva în viaţa lui, certificatul de naştere, familia, copilăria…Sunt făcute acum, <editate>, pentru că altfel ar fi fost bizar!”.

Osama e porumbelul păcii sau ceva pe-aici

Alina nu se sfieşte să spună că evenimentul petrecut pe 11 septembrie la New York, ar fi o făcătură. Ea spune că nu Osama a fost cel care a organizat atentatul terorist:

„World Trade Center a fost o tragedie concepută încă din preşedinţia lui Bush senior. Blocurile au fost concepute cu un sistem exploziv la bază (?!). Întreaga Americă este un joc, o supremaţie a puterii şi DA : România face jocurile impuse de America!”.

Astfel, tânăra ieşeancă, ajunge la o singură concluzie:

„Nu aveau cum să îl omoare pe Bin Laden. El e cel care a fost pus în faţă, iar americanii şi-au făcut jocurile pe imaginea lui. Bin Laden nu avea cum să stea undeva într-o grotă. E jenant să se afirme aşa ceva, aproape incredibil de prostesc! Acum, Obama şi Osama îşi beau cafeau şi râd de fraierii care cred!”.

Cert este că, potrivit Wikileaks, o parte din liderii Al Qaeda vor dezlănţui un iad nuclear, în caz că Osama va fi ucis şi îşi vor face planuri să atace Marea Britanie.

Alina spune că îi este greu să pună toate ideile într-o mică descriere, însă „toate sunt ca un puzzle. Puse cap la cap se poate trage o singură concluzie. Întreaga Americă este un joc”.

DIXIT.



Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *