Blonda modellingului românesc

Alina-Elena-Nechifor

Alina Elena Nechifor

La numai 23 de ani conduce cu fermitate, un întreg batalion de fete.

Alina Elena Nechifor este o tânără hotărâtă care şi-a început cariera de model la o vârstă fragedă (16 ani). După doar câţiva ani, a vrut mai mult de la viaţă şi a reuşit: şi-a deschis propria agenţie de modelling, denumită sugestiv First Models.

Cu o bogată experienţă în modelling şi nenumărate concursuri de miss câştigate, Alina rămâne o persoană echilibrată: “într-o lume în care cu toţii fugim fără a şti unde şi cu ce scop, eu încerc să rămân cât mai echilibrată şi reuşesc cu ajutorul muzicii bune, cărţilor şi principiilor  mele!.

În urmă cu aproximativ 8 ani, i s-a oferit ocazia să intre în această lume „glamorous” a fashion-ului. A început timid, prezentându-se la un casting organizat de Bravo Girl şi Liviu Ionescu. În tot acest timp, a reuşit să câştige numeroase conscursuri de miss, primul fiind la vârsta de 16 ani. Am participat la multe prezentări de modă, şedinţe foto, clipuri tv, am apărut şi într-un film, emisiuni tv, dar şi editoriale, o revistă internaţională etc”, povesteşte Alina.

În căutare de talente

Ieşeanca noastră consideră că cea mai de preţ realizare a sa este experienţa acumulată în domeniul modelling-ului pe parcursul anilor în care a lucrat ca manechin.

A colaborat cu nume importante din industria fashion-ului, atât la nivel local cât şi naţional.

Alina este absolventa Facultăţii de Comunicare şi Relaţii Publice din Iaşi, urmând cursuri de perfecţionare continuă în domeniul PR-ului, cursuri care, cu siguranţă, au ajutat-o în a-şi conduce mica afacere cu profesionalism.

Momentan, sunt axată pe agenţie, pe recrutarea de talente noi cărora să le dau o şansă de care şi eu, la rândul meu, m-am putut bucura, mărturiseşte Alina.

Dorinţă: „o vacanţă în Bali”

Îi place foarte mult să călătorească, să se afle în locaţii noi, deosebite, dar se gândeşte cu groază la timpul pierdut până la destinaţia dorită. Drumul propriu-zis i se pare un rău necesar care trebuie îndurat şi nu o plăcere în sine.  Preferă locurile exotice, unde se poate bucura de soare şi de toate distracţiile oferite de locaţie.

„După o iarnă atât de lungă, este clar că îmi doresc să îmi iau o vacanţă undeva prin Bali”, spune Alina cu entuziasm.

Secretul frumseţii sale este, desigur, genetic însă a fost menţinut şi datorită unui program de îngrijire zilnică, folosind acasă, anumite produse de cometică: “Consider că produsele de îngrijire zilnică pe care le folosesc sunt cele mai importante. În timp, ele vor fi  cele care îşi vor arăta calităţile”.

Alina Nechifor este o tânără deosebită, hotărâtă să schimbe mentalităţi şi să demonstreze că tinerele frumoase şi, mai ales, blonde se pot impune ca femei de afaceri în industria fashion-ului autohton.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 50%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *