Atenţie, Europa! Ieşenii pleacă în vacanţă

După o iarnă lungă şi o primăvară capricioasă, tot ce avem nevoie (noi, fetele, se înţelege) este o vacanţă relaxantă la malul mării. Luna mai este, de obicei, perioada ideală pentru a căuta cele mai bune oferte. Bineînţeles că fiecare îşi va stabili priorităţile, în funcţie de aşteptările pentru viitoarea excursie. Aşa că putem alege să mergem cu prietenul sau cu gaşca în căutarea adrenalinei maxime sau într-un loc  romantic, ideal pentru  îndrăgostiţi.

Deşi am ieşit din recesiune, criza se simte încă profund în buzunarele ieşenilor. Foarte mulţi încearcă să reducă cheltuielile şi  se orientează spre ofertele din extrasezon. Celor care muncesc foarte mult li se recomandă, totuşi, măcar o mică escapadă de week-end pentru a-şi reîncărca bateriile.

Bârfa vă propune cinci destinaţii interesante de vacanţă:

Italia/Sicilia(Taormina)

O locaţie deosebită cu o cultură unică, pe care şi-a pus amprenta, de-a lungul timpului, 29 de popoare. Arhitectura variată şi peisajele naturale ireal de frumoase sunt motive în plus pentru a o vizita. Etna, cel mai înalt munte al insulei, este şi cel mai mare din Europa. Dacă zăboveşti mai mult pe aceste meleaguri, ai şanse foarte mari de a da nas în nas cu George Clooney sau Sean Connery, două vedete de talie internaţională care adoră să îşi petreacă vacanţele aici.

Diana-Grigoras

Diana Grigoras

Recomandare  Diana Grigoraş (balerină) : Qatar/ Doha

„Călătoresc foarte mult împreună cu trupa de dans şi pot spune că am văzut multe locuri minunate, dar, ca loc de vacanţă, voi alege mereu Doha, capitala Qatarului. Este un loc ideal pentru a te relaxa, pentru a savura la terasă o cafea arăbească şi a fuma din diferitele sortimente de narghilea. Ziua este foarte cald, din acest motiv oraşul nu este aglomerat, dar seara toată lumea este la terasă sau iese la o plimbare. Clădirile, pot spune, mă fascinează, au o arhitectură pe care nu o vezi oriunde. Iar eu, cum ador marea, nu am putut rata zilele de plajă”.

Alina-Nechifor

Alina Nechifor

Recomandare Alina Nechifor (manechin) : Italia/ Lignano

„Nu ştiam multe despre Lignano, aveam doar păreri din partea amicilor cu care eram, dar s-a arătat a fi o locaţie de bun gust, cu o plajă minunată şi o apă de vis. Sunt atrasă de toată nebunia vitezei şi, atunci, am încercat jet-sky-ul. Data viitoare, voi încerca scuba-diving, cel puţin în Lignano aveam această posibilitate. Preţurile sunt cam ca pe litoralul nostu, diferenţa e că acolo plăteşti calitatea întradevăr, aici… fiţele. Nu pot spune o sumă exactă pentru această ieşire, dar cu siguranţă 4 zile în Italia/Lignano sunt echivalente la preţ cu 7 zile în Turcia „all inclusive”, hotel de 4* . E plăcut la Lignano pentru că are o încărcătură romantică”.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *