A dat „examenul maturitatii” la 35 de ani! Ce note a luat Mirel Radoi la BAC

Proaspat numit pe banca tehnica a Stelei, Mirel Radoi a avut un alt hop. Inainte de a intra in febra meciurilor din preliminariile Ligii Campionilor, olteanul a sustinut Bacalaureatul.

Din cauza carierei si a programului prea incarcat, Radoi a fost nevoit sa amane „examenul maturitatii”. Ajuns la 34 de ani, actualul antrenor al Stelei s-a vazut nevoit sa sustina Bacalaureatul acum.

Asta pentru ca, fara diploma de BAC, nu se poate inscrie la Scoala de Antrenori pentru obtinerea Licentei PRO si, implicit, nu poate ocupa functia de tehnician al Stelei.

Astfel, in perioada 8-22 iunie, Mirel a trebuit sa sustina trei probe la Bacalaureat, doua orale si una practica. Marti, 9 iunie, s-a prezentat la Colegiul UCECOM “Spiru Haret”, din zona Grozavesti, in fata profesorilor de Limba si Literatura Romana, pentru proba orala. Elevul Radoi a trecut mai departe fara probleme, fiind considerat „avansat”.

Apoi, in 19 iunie, antrenorul Stelei a mers din nou la Centrul de Calificare si Reconversie Profesionala, pentru proba practica de evaluare a competentelor digitale, unde a obtinut calificativul maxim: experimentat, fiind notat cu 8.60.

Luni, 22 iunie, Radoi a scăpat de prima parte a Bacalaureatului cu proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala. A ales engleza si bine a facut.

Avere de 15.000.000 de euro

In cei opt ani petrecuti la Steaua, la care se adauga inca 7 ani in fotbalul arab, Mirel Radoi a reusit sa agoniseasca o avere de-a dreptul impresionanta: 15 milioane de euro!

Sursa:cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *