Bârfe, zvonuri, şuşanele: faceţi pariurile! Începe trosneala la leberari

Liberarii ieşeni răsuflă uşuraţi. Cu MeReU nominalizat pentru conducerea SIE, post pe care probabil îl va primi după un vot în Parlament, le rămâne lor cale liberă să-şi stabilească ce candidat vor la primărie. Dar lucrurile nu sunt deloc atât de simple pe cât par la prima vedere. Şi asta deoarece pentru mult râvnitul statul de candidat sunt cel puţin trei nume avansate: al lui dom’ profesor actual senator, al unui consilier local fost vice şi al unui fost prefect striper. Ei, de-acum să vedeţi trosneală în filiala locală. Luaţi-vă bere şi popcorn, că se anunţă un scăndălete de zile mari. Nu-i exclus ca până-n toamnă pe lista asta, acum de doar trei nume, să mai apară şi alţi pretendenţi.

Ia le-a luat MINŢILE! Senzaţional Facebook-ul ăsta. Pe 24 iunie, s-a sărbătorie nu-ştiu-ce-zi a iei. A fost isterie mare, majoritatea femeilor din spaţiul public fotografiindu-se îmbrăcate în straie populare. Dar cea care a întrecut toate aşteptările e doamna deputat Cameluţa. Aceasta a avut trei postări: o dată cu ea şi ia ei, în bancă la Parlament, apoi alte două imagini, în picioare de data asta, pe holurile de la Casa Poporului, pentru ca în a treia postare să se laude singură că a apărut aşa îmbrăcată, alături de alte colege, în ediţia electronică a Libertatea. Păi bine, madam, de asta vă plătim noi, să defilaţi prin Parlament ca pe catwalk?

Un „rege” la ANANGHIE: Să vedeţi panaramă! Ăl mai mare mogul imobiliar din Tătăraşi, „regele” Peşcu cum e el alintat, are oareşce probleme. La Flora, vizavi de magazinul său de scule, a trântit un spaţiu pe care vrea să-l închirieze ca să scoată mălaiul gros. Numai că, na belea. Deşi e gata de câteva luni, sediul e gol şi nimeni nu l-a ocupat. Cum un necaz nu vine niciodată singur, gurile rele zic că „regele” din Tătăraşi are probleme şi-n a vinde apartamentele din blocul pe care l-a dat gata recent, undeva între Flora şi Doi Băieţi. Pentru că deocamdată toate astea sunt doar simple zvonuri, am decis să investigăm cele două cazuri şi să revenim în numerele viitoare cu detalii complete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *