A fi DJ, un vis devenit realitate

Să mixezi pe diverse programe este relativ uşor şi poate fi făcut de orice disc jockey amator care cunoaşte cât de cât ce presupune acest lucru. Cel puţin aşa consideră Bogdan Varniote, un tânăr din Roman, student în anul III la Facultatea de ,,Economie şi Administrarea Afacerilor”, din Iaşi, care acum a reuşit să facă trecerea la echipamente profesionale, care presupun şi o pregătire mai intensă.

,,Sunt încă la început de drum în acest domeniu, este o pasiune a mea şi nu pot vorbi încă de partea materială. Este dificil la început să poţi face bani pentru a-ţi câştiga existenţa din această activitate de DJ, mai ales că la noi în ţară acest domeniu este supra-saturat”, ne mărturiseşte Bogdan.

Fiind din Roman, el a reuşit să pună muzică în diferite cluburi din acest oraş.

,,Acum un an am fost invitat de către cei de la Vibe Fm să mixez un episod din emisiunea ,,Vibecast sessions”, difuzată de către ei. Cât despre receptivitatea publicului, depinde foarte mult de modul în care reuşeşti să interacţionezi cu el prin intermediul muzicii”, ne declară el.

Un iubitor de tot ceea ce înseamnă muzică electronică, Bogdan ne recomandă artiştii din această categorie: ,,O sugestie personală ar fi aceea că publicul român ar trebui să încerce şi altceva decât house-ul românesc, de tip „popcorn”, adică piese care sunt făcute aproximativ după acelaşi tipar. Un album foarte bun, care mie mi-a plăcut şi l-am ascultat recent, este „Eleve 11”, al lui Sander van Doorn”.

În final, Bogdan ne-a spus fără nicio ezitare că i-ar plăcea să facă un program de afterhours pe o plajă, cu răsăritul în faţă, convins fiind că lumea cu siguranţă ar fi mai receptivă la muzică spre dimineaţă.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *