A fi frumos egal a fi rău?

Într-un studiu prezentat la Întâlnirea Laureaţilor Nobel, care a avut loc la începutul acestei luni în Germania, s-a ajuns la concluzia că persoanele frumoase şi atrăgătoare sunt totodată răutăcioase şi egoiste.

Pentru a afla dacă oamenii frumoşi sunt într-adevăr mai răi, „Bârfa de Iaşi“ vă prezintă punctele de vedere ale câtorva vedete.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Mirabela Andrian consideră că oamenii frumoşi se împart în mai multe categorii: cei care sunt conştienţi de felul în care arată şi profită de acest lucru în scopuri personale, narcisiştii, care sunt şi egoişti totodată şi care vor să iasă în evidenţă folosindu-se de acest lucru pentru a ieşi în faţă, dar şi acei oameni care ştiu că frumuseţea este trecătoare.

,, Nu cred că frumuseţea îi face pe oameni mai răi, ci unii sunt puţin mai aroganţi din această cauză”, ne spune ea.

,,Fiecare om are calităţi şi neajunsuri, indiferent dacă e frumos sau urât. Oamenii atrăgători încearcă doar să fie indiferenţi sau reci faţă de cei care îi invidiază sau îi privesc cu ură”, este de părere Snejana Stănilescu.

Diana Ştefănescu nu crede că egoismul unei persoane vine din cauza felului cum arată:

,,Egoismul poate veni şi dintr-o frustrare personală! Nu văd de ce o persoană arătoasă ar fi răutăcioasă cu cei din jurul ei. Din contra, ar strica frumuseţea pe care o îmbracă prin această trăsătură urâtă de caracter. Iar acele femei frumoase dar răutăcioase şi egoiste, cu siguranţă poartă complexe pe care nu le pot ascunde, ne mărturiseşte Diana.

În opinia Ramonei Bălan, omul frumos nu este acela cu un aspect fizic plăcut, mereu la curent cu ultimele tendinţe sau alte lucruri care ţin doar de suprafaţă.

,,Consider a fi o fiinţă atrăgătoare acea persoană cu un suflet bun, un caracter şi un comportament normal şi simplu”, ne spune Ramona.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *