A început lupta cu kilogramele în plus

Cine spune că vine sfârşitul lumii, ar trebui să se mai gândească! După felul în care au sărbătorit moldovenii Crăciunul şi trecerea dintre ani, nu credem că suntem îndreptăţiţi să vorbim despre criză sau Apocalipsă. Şi, ca exemplu, putem afla ce au făcut, ce au primit cadorui sau cum s-au mai distrat vedetele promovate de noi.
Mirela Moroşanu, model al agenţiei First Models, a primit de la Moş Crăciun o… maşină:

“Moş Crăciun mi-a adus cadoul mult dorit, o maşină! Este vorba de un Seat Cordoba. Iubitul meu mi-a făcut cadou o blăniţă şi câteva articole vestimentare”, ne spune mândră Mirela.

Anul acesta, ea şi-a petrecut Ajunul Crăciunului în familie, după care a plecat la Braşov, pentru a se bucura de zăpadă.

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}

Chiar dacă a rămas în Iaşi, Alexandra Haută, model la aceeaşi agenţie ieşeană, mărturiseşte că cel mai bine s-a simţit în familie:

“Pentru mine sărbătorile de iarnă înseamnă familie, emoţii, cadouri şi, nu în ultimul rând, Moş Crăciun. Ca în fiecare an, sărbătorile le-am petrecut în Iaşi, alături de cei dragi. Trebuie să recunosc că sentimentul de a primi şi dărui cadouri e plăcut şi mereu sunt nerăbdătoare să văd ce se găseşte sub brad”.

Mesele festive la români sunt de departe nişte bombe calorice, motiv pentru care fetele noastre recunosc cu jumătate de gură că au pus ceva kilograme pe coapse. Inclusiv, Mirela şi Alexandra. Dar nu-i nimic, fetele sunt au intrat deja la cură!Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *