A început sezonul reducerilor

Ţinem să vă anunţăm că ÎN SFÂRŞIT vă puteţi cumpăra cizmele şi paltonul pe care doar le-aţi admirat luni întregi, anul trecut, din cauza preţurilor exagerate. A început sezonul reducerilor!
De câteva zile, în majoritatea magazinelor din Iaşi, preţurile de pe etichete au intrat… la apă, cu 50 până la 70%. Dacă nu aţi cheltuit toţi banii de sărbători, acum e momentul să vă schimbaţi garderoba!
Dacă luna trecută paltoanele de damă aveau preţuri cuprinse între 400-450 lei, acum le puteţi achiziţiona la 150-300 lei. La capitolul încălţăminte, preţurile au scăzut cu aproximativ 30%, o pereche de cizme care costa între 120-200 lei, o puţeţi cumpăra acum cu 80-119 lei, iar o pereche de bocanci bărbăteşti cu 120 lei.
Puloverele şi lenjeria intimă sunt de departe cele mai reduse produse, atât cele pentru bărbaţi cât şi pentru femei, de la 89-130 lei la 39-59 lei. Domnişoarelor care preferaţi rochiile stilate, acum e momentul să vă întregiţi colecţia, pentru că preţurile din această perioadă sunt extraordinare: între 50-100 lei, acestea variind în funcţie de model şi material!
Unele fete spun că deja au început să se înnoiască, pentru că ştiu că dacă nu se grăbesc, nu vor mai găsi culorile sau numerele potrivite. Întradevăr, reducerile din România nu se compară cu adevăratele discount-uri din străinătate, unde te poţi bucura de reduceri de până la 90%. La noi, din păcate, mai sunt magazine sau boutique-uri unde este pus un preţ mult mai mare, pentru ca reducerea să pară bombă.
Perioada în care comercianţii pot practica reduceri de preţ pentru produsele din sezonul de toamna-iarna este, potrivit legii, 15 ianuarie-15 aprilie.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *