Diana vrea să pozeze pentru Playboy!

Deşi este de doar 6 luni în lumea modelingului, Diana Popistaşu a intrat în forţă în noul an şi este hotărâtă să îşi construiască o carieră în acest domeniu. În prezent ea este model al agenţiei Maya Fashion, în paralel şi studentă la Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Al.I.Cuza, şi mărturiseşte că de când este modeling viaţa sa s-a schimbat radical:

„De când am devenit model, am avut ocazia să cunosc oameni noi, să particip la tot felul de evenimente. Până acum am avut prezentări de modă şi am fost hostess la diverse evenimente, precum cel de la Cotnari sau Playboy. Sinceră să fiu, mi-aş dori să devin model profesionist şi să lucrez în străinătate. Cred că acolo poţi găsi mai mute oportunităţi”, ne mărturiseşte Diana.

Chiar dacă nu ar poza niciodată nud, Diana nu ar refuza un pictorial în revista Playboy, întrucât astfel de ocazii nu se ivesc prea des. Pe lângă acestea, ieşeanca este o mare iubitoare de animale, având în prezent nouă pisici şi cinci câini. Tânăra şi-a creionat deja viitorul, prima sa dorinţă fiind terminarea facultăţii şi găsirea unui job în domeniul juridic şi bineînţeles să continue modelingul. Că frumoasă este… să nu fie de deochi!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *