Aceeaşi Mărie cu altă pălărie

Aşa cum bine ne-au obişnuit autorităţile locale, concertul din faţa Palatului Culturii din cadrul Zilelor Iaşului nu a fost cu nimic mai special faţă de cel de anul trecut. Cu toate acestea, mii de ieşeni au îndurat un frig copleşitor doar pentru a vedea formaţiile favorite mai mult sau mai puţin în acţiune.

Nick Kamera, Alex Velea, Dj David Dony, Narcotic Sound şi Mandinga au fost trupele care au creat o atmosferă atât de incediară, încât mulţi s-au ales cu bătături la picioare de atâta dans. Dacă stăteau, degerau cu siguranţă.

Majoritatea spectatorilor erau tineri care, după concertul în aer liber, au continuat distracţia în cluburile de prin oraş. Spectacolul a fost urmat de focuri de artificii foarte scump (a costat mai mult decât plata formaţiilor care au evoluat pe scenă), lucru care i-a intrigat pe plătitorii de taxe şi impozite (puţini la număr, ce-i drept), care nu s-au sfiit să posteze pe pagina de Facebook că această investiţie nu s-a meritat. Îi credem pe cuvânt! Că nici pe noi nu ne-a dat pe spate spectacolul. Preţul, însă, da!

#gallery-1 {
margin: auto;
}
#gallery-1 .gallery-item {
float: left;
margin-top: 10px;
text-align: center;
width: 25%;
}
#gallery-1 img {
border: 2px solid #cfcfcf;
}
#gallery-1 .gallery-caption {
margin-left: 0;
}Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *