Şi respinşi, şi bătuţi de ultima clasată

Managerul general al clubului CSMS Iaşi, Leontin Grozavu, a declarat că va face apel după ce Comisia de Disciplină a respins memoriu prin care ieşenii cereau să câştige la „masa verde“ partida cu FC Snagov, deoarece gazdele au folosit patru jucători extra-comunitari, lucru interzis de regulament.

„Ne vom adresa Comisiei de Apel pentru că ştim că avem dreptate. Nu se poate să nu avem câştig de cauză“, a spus Leo Grozavu.

Oficialul formaţiei ieşene a mai adăugat că numai în România se poate să pierzi, deşi ai dreptate:

„Numai în România se putea întâmpla aşa ceva! Nu pot să cred că, după ce ne-au amânat de patru ori, Comisia de Disciplină ne-a respins recursul. De ce le-a trebuit atâta timp?! Ce era aşa greu să demonstrezi că un jucător are sau nu cetăţenie română? De-abia aştept să văd care este motivaţia acestei decizii“.

La jumătatea lunii septembrie, oficialii clubului CSMS Iaşi au depus un memoriu la Federaţie, prin care au cerut să câştige la „masa verde“ partida cu FC Snagov, gazdele folosind patru jucători extra-comunitari: portarul israelian Baruch, brazilienii Adriano şi Santiago Alex şi nigerianul Ibekwe.

Bătuţi de ultima clasată

Şi, cum un rău nu vine niciodată singur, ieşenii, fără mai mulţi titulari, au fost învinşi în ultima etapă de campionat de ultima clasată, CS Otopeni, scor 0-2.

La finalul partidei, Leo Grozavu era extrem de supărat:

„Din punctul meu de vedere, a fost un meci la discreţia noastră, în faţa unui adversar care a jucat slab. Dacă ei au jucat slab şi au câştigat partida, vă daţi seama cum am jucat noi. Am avut o primă repriză bună, în care am ratat şi câteva ocazii, dintre care un penalty, pentru ca după pauză să fim de nerecunoscut. Nu ştiu ce se întâmplă“.

Şi antrenorul Ionuţ Popa a fost extrem de nemulţumit:

„Am tras de mai mult timp un semnal de alarmă că nu avem un om de gol. S-a văzut asta şi la Otopeni. Am ratat incredibil de mult, din 6 metri, singurul cu portarul sau chiar din penalty. Am dominat tot meciul, iar Otopeniul a avut doar patru atacuri, a dat două goluri şi a mai avut şi două bare. Acum trebuie să mergem mai departe, să strângem rândurile, să adunăm cât mai multe puncte până în iarnă, iar returul să-l pregătim cu maximă atenţie”, a precizat Popa care, pentru a putea da declaraţii, a fost mai întâi pe la dentist.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *