Mana intinsa, care nu spune o poveste, primeste cu greu pomana de la Edy de Romania! Cat i-a luat sa se desparta de un maruntis

Cel mai excentric milionar de la noi era cat pe ce sa ia ia locul intai si intr-un top al zgarceniei. Dupa ce si-a curatat masina cu… saliva, Eduard Ursescu, alias Edy de Romania, s-a facut ca nu vede un cersetor.

Milionar cu dare de mana, atunci cand vine vorba de satisfacerea celor mai extravagante pofte, Edy de Romania era cat pe ce sa sa treaca in barca vesnic plina a carpanosilor. Aflat prin oras intr-unul dintre cele doua Rolls Royce-uri de peste jumatate de milion de euro, omul de afaceri s-a facut ca nu vede un cersetor pricajit care s-a infiintat in fata geamului de sute de euro.

Edy de Romania si-a facut pomana cu un cersetor

Simtind, insa, ca e rost de un bacsis gras, sarmanul sprijinit in carje a insistat pana cand milionarul a intors privirea spre el. Cersetorul si-a impreunat atunci mainile ca-ntr-o rugaciune sperand ca astfel il va indupleca pe cel cu care viata a fost ceva mai blanda.

Sarmanul a luat repede maruntisul

Sarmanul a luat repede maruntisul

Edy de Romania si-a facut cu greu curaj sa bage mana in buzunar si de abia dupa vreo 20 de secunde a i-a inmanat acestuia un maruntis.

Sursa: cancan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *