Bârfe, zvonuri, șușanele. Germănoșii de la I.On ne tratează cu mult sictir

Panaramă mare cu monopoliștii ăștia, dom’le. Uite, de-un exemplu, vorbim despre flăcăii de la I.On, ăia de ne dau curent. În secolul informaticii, a computerelor, tabletelor și telefoanelor deștepte, ăștia de la I.On preiau indecșii de consum tot ca pe vremea bunicilor. Concret, câte un operator vine acasă o dată la câteva luni ca să vadă dacă consumul gospodăriei corespunde cu estimatul. Dacă nu ești acasă, lași citirea contorului scrisă pe un bilețel pe care-l lipești de ușă. Păi, bine, fraților germănoși, nu-i mai simplu să vorbiți cu niște informaticieni care să vă facă o aplicație de mobil, iar noi să dăm citirea de pe telefon sau de pe laptop? Ce-i așa complicat? Rămânem tot la hârtie și la creionul chimic? Hai că e de tot râsul, suntem rușinea Europei.

Un independent s-a luat la trântă cu ditamai Regele: Ca să continuăm tot cu indivizii de la I.On, vă mai spunem una care-l are în prim plan pe Andrușca Postolaș. Băiatul ista, conțilier independent, s-a apucat el să se ia de construcția „Regelui Mall” de pe esplanada de la Luțeafărul. Clădirea, folosită inițial ca show-room, este acum închiriată de Rege către I.On. Postolaș vrea nici mai mult nici mai puțin ca Regele să demoleze clădirea pentru că afectează imaginea palatului, proaspăt renovat. Postolaș are dreptate, hardughia trebuia sfărâmată. Dar conțilierul nostru s-a pus cu cine nu trebuia. De fapt, după câteva intervenții publice, s-a liniștit singur. Suntem curioși ce mai are conțilierul pe lista sa de priorități și cu ce subiecte vrea să ne mai aburească.

Gata, s-a terminat joaca, a început campania electorală: Băieții de la Iași ai lui Moliceanu, adică alde Vărujan, au furat startul campaniei electorale. Sub pretextul unei conferințe de mare respirație, au adus un star din Capitală care să le facă nițică imagine. Da, doamnelor și domnilor, alde ăștia l-au scos la înaintare pe moș Peleșcanu. Fost diplomat, fost șpion, Peleșcanu, la cele numai 75 de primăveri ale sale, are iar gânduri de mărire. Fraților, candidează la parlamentarele din decembrie. Și, ca să se pună în slujba partidului și să dovedească că-și merită locul eligibil, a pornit turneul în țară, iar norocul a căzut și pe noi. Iar ca țintă la nivel național, partidul lui Moliceanu și-a propus un scor cu două cifre. Om trăi și om vedea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *