Adevarata identitate a Antoniei! Ce scrie de fapt in buletinul cantaretei! Doar Alex Velea stie asta

Este mereu in lumina reflectoarelor, iar viata ei artistica dar si cea privata sunt zilnic in atentia presei, insa un lucru le-a scapat tuturor: numele real al Antoniei.

Cu toate ca este in Romania de ani buni si toata lumea o cunoaste sub numele de scena “Antonia”, nimeni nu stie ca artista mai are si un al doilea nume in actele de identitate. Este un nume la fel de frumos, pe care pana acum il stia doar Alex Velea, iubitul ei.

Antonia Clara Iacobescu este numele complet al cantaretei, care desi este casatorita cu Vincenzo Castellano, si-a pastrat numele de familie.

Nu-si cunoaste tatal natural

Tatal natural al Antoniei s-a despartit de Denise, mama vedetei, pe cand Antonia era doar un bebelus. Intre timp, mama solistei s-a recasatorit cu Mihai Iacobescu si, pe cand cantareata avea doar cinci ani, au plecat cu totii in America. Pe tatal ei natural nu l-a cunoscut nici pana in ziua de azi.

Antonia canta de la varsta de 10 ani si a facut scoala de muzica in SUA. Dupa 13 ani petrecuti in America (in Utah si Las Vegas), Antonia s-a intors cu familia in Romania. Aici, ea l-a intalnit pe Tom Boxer, prin intermediul unui antrenor de fitness care o auzise cantand, impresionandu-i in egala masura cu vocea si frumusetea ei.

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *