Bănică şi-a tras sufleor modern

De câte ori apare la televizor, pe post de gazdă sau de invitat, Ştefan Bănică îşi asigură toate condiţiile pentru a evita vreo eventuală gafă. Asemenea ştiristelor de pe micul ecran, artistul este în permanenţă dublat de un prompter.

Juniorul a “trădat” postul din Pache Protopopescu după 12 ani de activitate plecând la Antena 1. Cu toate acestea, Bănică a rămas în relaţii bune cu foştii colegi, despre care a avut numai cuvinte de laudă, însă proverbul “Să moară şi capra vecinului” se regăseşte şi în povestea noastră.

Pe culoarele PRO-ului se vorbeşte şi acum despre pretenţiile pe care artistul le emitea de fiecare dată când avea emisiune de prezentat, era invitat în cadrul unui show sau vorbea în direct la ştiri. “Cerea prompter pentru orice moment, ca nu cumva să uite acel moment şi să se facă de râs!”, susţin voci din PRO TV.

Şi cum lupul schimbă… televiziunea, dar năravul, ba, aceleaşi pretenţii s-ar regăsi şi la noul loc de muncă unde, pe lângă prompter, sunt nelipsite şi limonada, şi apa plată. Ştefan Bănică se dovedeşte a fi şi cel mai ingenios artist de la noi. Şi pe scenă, ca să nu uite ordinea pieselor interpretate, artistul şi-a montat un ecran pe podea, de unde se mai inspiră în timpul recitalului. Spectacolele sale sunt destul de lungi, iar piesele – numeroase, aşa că monitorul, asemenea sufleorului din sălile de teatru, îl ajută să nu se încurce.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *