Răduleasca, prinsă într-o capcană amoroasă?

“Avem o relaţie de vreo două luni”, se laudă cu mândrie la televiziune Mihaela Rădulescu, atunci când vine vorba despre austriacul Felix Baumgartner. În mod ironic, se pare că doar românca este cea care crede în această relaţie.

 

  • Felix și Nicole au fost împreună timp de șase ani, iar în 2013, bruneta l-a părăsit sătulă de infidelitățile lui

 

  • Mihaela a recunoscut relația cu Felix după ce fotografii cu ei au fost publicate pe o agenție de presă străină

Nicole Ottl, fosta logodincă a paraşutistului, îl ştie mult prea bine pe “zburdalnicul” Felix, motiv pentru care a acceptat să-şi dea cu părerea despre relaţia paraşutistului cu vedeta din România. Nicole (32 de ani) a avut o relaţie de şase ani cu Felix Baumgartner (45 de ani).

Legătura dintre fosta gimnastă, care a câştigat titlul de Miss Amstetten în 2006, şi omul supersonic a fost tumultuoasă, iar presa a detaliat de multe ori infidelităţile lui Felix. Deşi erau logodiţi şi se pregăteau de căsătorie, cei doi s-au separat definitiv în 2013. Presa internaţională a revenit recent şi a scris că legătura lor ar continua şi azi. Nimic mai fals, subliniază Nicole.

O aventură românească pentru Felix

Austriaca Nicole Ottl a stat de vorbă cu Libertatea şi crede că Mihaela este doar o aventură pentru paraşutist. “Nu sunt interesată deloc de prostiile (n.r. – relaţia) lui Felix. Noi ne-am despărţit în vara anului 2013, acum sunt cu altcineva. Sunt foarte fericită cu această persoană”, ne-a declarat frumoasa brunetă. Ştiind ce a avut la uşă, Nicole a adăugat cu sarcasm: “Pentru Mihaela relaţia este reală, aşa cum este pentru toate femeile care-l întâlnesc pe Felix. Mai multe nu vreau să spun”. Declaraţia ei însă spune tot şi sugerează că nu va mai trece multă vreme până când Felix va zbura la altă “floare”. Până la închiderea ediţiei, nici Mihaela, nici Felix nu au putut fi contactaţi.

Şi-a tatuat mottoul preferat al iubitului

Felix Baumgartner este mai mult decât un vis pentru Mihaela Rădulescu. “Uită-te cum arată, crezi că mă interesează partea materială?”, l-a întrebat vedeta recent pe Cătălin Măruţă. Ba mai mult, Mihaela şi-a tatuat pe braţ mottoul preferat al lui Felix, iar la Galla Elle, pe care a prezentat-o, fosta iubită a lui Dani Oţil a deschis balul spunând: “Vă doresc să trăiţi şi voi o poveste de dragoste, aşa cum trăiesc şi eu acum”. Mihaela, povestea de dragoste o trăieşte şi Felix sau o trăieşti de una singură?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *