Adevarul despre sarcina Andreei Mantea! Motivul pentru care vedeta a vizitat, zilele trecute, o clinica de genetica

Ca un facut insa, Andreea Mantea a aflat ca este insarcinata chiar dupa ce se despartise de Mitrea. Barbatul a spus ca nu vrea sa se impace cu fosta sa iubita, chiar daca aceasta este gravida. Miercuri, intr-o emisiune fv, Andreea a marturisit ca este insarcinata in 12 saptamani si ca este adevarat ca nu s-a impacat cu tatal copilului pe care-l asteapta, dar ca acesta este alalturi de ea.“Cristi este alaturi de mine, se bucura de aceasta sarcina, ca si mine si lasam timpul sa treaca” a spus Andreea Mantea la Antena

Cu cateva zile in urma, papaprazzi unui tabloid au surprins-o pe tanara intr-o clinica de genetica, unde a stat ceva timp. Care ar fi motivul pentru care o gravida ar vizita o clinica de genetica si nu una de obstretica-ginecologie? O astfel de specializare este vizitata de o femeie, in general, inainte de a ramane insarcinata sau, in cazuri particulare, atunci cand sarcina este una cu probleme sau…pentru teste de paternitate. Andreea si Cristi Mitrea au format un cuplu, dar acum spun ca nu mai sunt impreuna.

 

cristian mitrea andreea mantea4

“Daca ne referim la o femeie insarcinata, motivele pentru care aceasta poate vizita o clinica de acest gen sunt cateva: 1. Pentru efectuarea testelor de screening prenatal, teste care evalueaza starea de sanatate a copiilor inca din viata intrauterina (presupun niste determinari din sangele matern si un examen ecografic in care se masoara anumiti parametri la nivelul fatului, sunt neinvazive). O alta categorie de teste sunt cele invazive sau de diagnostic – amniocenteza si biopsia de vilozitati coriale, urmate de efectuarea cariotipului fetal (n.r. care stabilesc, la fel, starea de sanatate a fatului, insa aceste examene se fac doar in conditii exceptionale; 2. Pentru a determina prezenta si titrul in sange al  anticorpilor specifici de tip Ig G si Ig M ce apar ca rezultat al infectiei cu o serie de agenti patogeni. De regula, aceste teste se recomanda sa fie efectuate inainte ca o femeie sa ramana insarcinata; 3. Pentru efectuarea  testului de determinare a paternitatii, acolo unde se considera ca este necesar“, ne-a declarat dr. Ramona Andronache, Cabinet Medical Individual Medicina de Familie  Andronache Ramona Elena.

Toate analizele de mai sus, in afara celui de paternitate, pot fi efectuate in clinicile de ginecologie, nefiind nevoie de programare intr-o clinica de genetica. Prin urmare, putem sa banuim ca Andreea Mantea, care era despartita de Mitrea in momentul in care a aflat ca este gravida, vrea sa-l convinga pe acesta ca este tatal copilului ei, inainte ca bebelusul sa vina pe lume.

De altfel, vizita la respectiva clinica a venit chiar dupa ce au aparut zvonurile ca Andreea si Cristi Mitrea s-ar fi impacat, iar cei doi au fost filmati impreuna.

 

Sursa: spynews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *