REACTIA SOCANTA a Mihaelei Radulescu! Ce a facut dupa ce a citit mesajul lui Dani Otil, care confirma RUPTURA

Dani Otil a publicat un mesaj urias in care ii multumea Mihaelei Radulescu pentru cei mai frumosi 6 ani din viata lui. A vorbit in cele mai frumoasa cuvinte posibile si a recunoscut ca relatia dintre ei este de domeniul trecutului.

“Eu si Mihaela suntem bine. NOI nu mai formam un cuplu de ceva vreme – deci…nu avea cum sa plece CU ALTUL de acasa si nici cum SA-MI DEA PAPUCII. Oricat mi-ar folosi in ochii viitoarelor “pretendente” imaginea de victima, am sa o contrazic din start. Nu ne-am despartit nici la Maruta, nici la Gherghe, nici la Capatos. Nu ne-am despartit cu usi trantite sau cu farfurii sparte. Ne-am uitat ochi in ochi si ne-am declarat invinsi de un destin, care si-a chemat in ultimii ani in ajutor prea multi factori. A fost o lupta grea si nedreapta, inca de la inceput. Dar asta se intampla cu vreme multa in urma”,asa suna o parte din mesajul lui Dani Otil.

Reactia Mihaelei Radulescu nu a intarziat sa apara. Chiar daca Dani i-a scris foarte mult, vedeta i-a raspuns scurt si la obiect. A sharuit mesajul pe pagina ei personala de Facebook si a scris doar atat: “Multumesc, Dani”. Fara nicio explicatie suplimentara sau alte detalii, Mihaela si-a luat si ea oficial ramas bun de la Dani Otil, cel care i-a fost alaturi timp de 6 ani.

S-a alaturat unei campanii

Luna trecuta, Dani Otil s-a alaturat si el campaniei “Vreau in clasa a noua”, o initiativa menita sa stranga fonduri pentru ajutorarea copiilor din familii cu posibilitati materiale reduse, care isi doresc sa ajunga la liceu. Acesta si-a vandut la licitatie prima sa casca de enduro, o obiect foarte drag lui.

 

Sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *