Graviduţa ANDREEA BĂLAN are probleme cu sarcina? Însărcinată în luna a şaptea, artista a mărturisit că…

Cântăreaţa va aduce pe lume o fetiţă, în această toamnă, însă viitoarea mămică celebră care în ultima vreme a fost în culmea fericirii a povestit că are câteva probleme în ceea ce priveşte sarcina ei care a ajuns acum în luna a şaptea.

În cadrul unei emisiuni TV, Andreea Bălan a povestit că are câteva probleme cu sarcina, iar cum peste doar câteva luni va aduce pe lume primul ei copil, artista a mărturisit că a lăsat-o mai moale cu activitatea fizică, accentul picând acum pe odihnă.

 „Am probleme cu coloana. Nu pot să ridic chiar aşa de uşor. Centru de echilibru s-a schimbat. Am nevoie de lucruri care să imi uşureze viaţa. Trebuie să stau mult întinsă, o să mă doară şi mai tare. Copilul nu trebuie învăţat tot timpul în braţe. I-am spus şi lui tati. Tot timpul o să o ia in braţe. El vrea să cumpere un ham să o ţină la piept.

Am mai fost în magazine mici atunci când eu îi cumpăram cadouri Sienei, finuţei mele. Intram aşa punctual într-un magazin mic. Acum mi-am dat seama cu fetiţa mea care urmează să vină pe lume că am nevoie de foarte multe lucruri despre care eu nu ştiam. Mă mai sună mama mea din când în când şi îmi zice: „Andreea avem nevoie de aia, avem nevoie de aia”. Zic mami fă-mi o listă că nu mă pricep, nu ştiu, acum învăţ, acum descopăr“, a povestit Andreea Bălan într-o emisiune TV.

sursa: cancan.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *